viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Latva-artisokkakeitto

26.06.2012 Antti Vahtera

Leikkaa artisokat pieniksi paloiksi. Kuullota sipuli ja puolet artisokan sydämistä voissa. Lisää kanaliemi ja kerma ja anna kiehua 10 – 15 min. miedolla lämmöllä. Lisää ranskankerma ja mausteet. Sekoita tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella tasaiseksi. Kuullota loput artisokat kuumiksi voissa ja koristele keitto näillä. Lisukkeena voit tarjota grillattuja katkarapuja tai meriravun pyrstöjä.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

n. 400 g keitettyjä latva-artisokan sydämiä

1 salottisipuli

1 rkl voita

6 dl mietoa kanalientä

3 dl kuohukermaa

2 dl ranskankermaa

mustapippuria

suolaa

Valmistusohje

Leikkaa artisokat pieniksi paloiksi. Kuullota sipuli ja puolet artisokan sydämistä voissa. Lisää kanaliemi ja kerma ja anna kiehua 10 – 15 min. miedolla lämmöllä. Lisää ranskankerma ja mausteet. Sekoita tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella tasaiseksi. Kuullota loput artisokat kuumiksi voissa ja koristele keitto näillä. Lisukkeena voit tarjota grillattuja katkarapuja tai meriravun pyrstöjä.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Juuresquesadillat ja paprikasalsa

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Parhaat pääsiäisviinit

14.03.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

TOP 5: Raikkaat kevätviinit

06.03.2024 Anna-Kaisa Karppinen + Kuva Shutterstock

Viinimatka Amerikkaan: Yhdysvaltojen viinialueet ja -rypäleet

05.03.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä