viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Viinilehti kestotilauksena nyt hintaan 119,90 € / vuosi

Tilaa

Tilaa Viinilehti kestotilauksena nyt hintaan 119,90 € / vuosi

Tilaa
Reseptit

Lasagne vartissa: avoin portobello-vuohenjuustolasagne

10.03.2022 Taina Salovaara + kuva Laura Riihelä

time Created with Sketch.
15 min
servings Created with Sketch.
4 annosta

Avoin lasagne on tyylikäs tapa tarjota lasagnea. Vartissa valmis herkku on pastan ja perinteisen lasagnen risteytys. Kastikkeena avolasagnessa on paahdettu voisula.

Ainekset

80 g voita

4 tuorepastalevyä (esim. Rana)

250 g portobellosieniä

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

1 rkl oliiviöljyä

1/4 tl suolaa

150 g puolipehmeää vuohenjuustoa

(pähkinöitä)

mustapippuria myllystä

basilikaa

Valmistusohje

1. Paahda voi kattilassa vaalean ruskeaksi. Nosta kattila sivuun levyltä, mutta pidä voisula lämpimänä kannen alla.
2. Pilko sienet, hienonna sipulit. Paista seosta pannulla, kunnes sipuli on pehmeää. Mausta suolalla.
3. Keitä pastalevyjä noin 2 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Nosta levyt suoraan (kuumennetuille) lautasille. Lisää päälle sieniseos ja murennettu juusto. Valuta pinnalle voisula ja viimeistele annokset basilikalla sekä mustapippurilla (ja rouhituilla pähkinöillä). Tarjoile lasagne suositusviinin kera.

Viinisuositus:

Torres Digno Cabernet Sauvignon Rosé 2020

Alkon tuotenro: 007142

Roseeviini Chile
11,99 €
0.75 l
Artboard Created with Sketch.
one-point Created with Sketch. 1
Edullinen ostos
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Bulgogi mausteisten kantarellien kera

time Created with Sketch.
maustumiseen 2 h + valmistukseen 20 min
Gluteeniton Liharuoka
Pääruoka

Paistettu entrecôte ja tattikastike

time Created with Sketch.
1 h 15 min
Gluteeniton Liharuoka
Pikkusyötävä

Parsacroissant

time Created with Sketch.
30 min
Liharuoka

Lue lisää

Brien ja rieslingin täydellinen yhdistelmä

Kaupallinen yhteistyö

28.11.2022 Viinilehden toimitus

TOP 8: tyylikkäimmät chiantit

23.11.2022 Viinilehden toimitus + kuva Shutterstock

Talven parhaat barolot ja barbarescot

23.11.2022 Viinilehden toimitus + kuva Shutterstock

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä