viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Helppo lasagne
Reseptit

Lasagne vartissa: avoin portobello-vuohenjuustolasagne

10.03.2022 Taina Salovaara + kuva Laura Riihelä

time Created with Sketch.
15 min
servings Created with Sketch.
4 annosta

Avoin lasagne on tyylikäs tapa tarjota lasagnea. Vartissa valmis herkku on pastan ja perinteisen lasagnen risteytys. Kastikkeena avolasagnessa on paahdettu voisula.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

80 g voita

4 tuorepastalevyä (esim. Rana)

250 g portobellosieniä

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

1 rkl oliiviöljyä

1/4 tl suolaa

150 g puolipehmeää vuohenjuustoa

(pähkinöitä)

mustapippuria myllystä

basilikaa

Valmistusohje

1. Paahda voi kattilassa vaalean ruskeaksi. Nosta kattila sivuun levyltä, mutta pidä voisula lämpimänä kannen alla.
2. Pilko sienet, hienonna sipulit. Paista seosta pannulla, kunnes sipuli on pehmeää. Mausta suolalla.
3. Keitä pastalevyjä noin 2 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Nosta levyt suoraan (kuumennetuille) lautasille. Lisää päälle sieniseos ja murennettu juusto. Valuta pinnalle voisula ja viimeistele annokset basilikalla sekä mustapippurilla (ja rouhituilla pähkinöillä). Tarjoile lasagne suositusviinin kera.

Viinisuositus:

Torres Digno Cabernet Sauvignon Rosé 2020

Alkon tuotenro 1:

Roseeviini
11,99 €
0,75 l
Löytö
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Luonnonkalapasta

time Created with Sketch.
20 min
Kalaruoka
Pääruoka

Juustopasta

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Sieni-kaalikääryleet tahinikastikkeella

time Created with Sketch.
2 h
Kasvisruoka

Lue lisää

Aitoa cheddaria Keski-Suomesta

20.02.2024 Teksti ja kuvat Ville Palonen

Järjestä burger-bileet!

Kaupallinen yhteistyö

19.02.2024 Viinilehden toimitus

Välipäivän pastat – hyödynnä joulupöydän jämät!

21.12.2023 Anna-Kaisa Karppinen + kuvat Elvi Rista

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä