viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Kylmäsavulohipasta

26.06.2012 Antti Vahtera

Hienonna sipuli ja puolita herkkusienet. Kuullota sipulia ja herkkusieniä hetki kattilassa öljyn kanssa. Lisää joukkoon kerma sekä kanaliemi ja anna kiehua muutama minuutti. Leikkaa lohi ohuiksi suikaleiksi, hienonna persilja ja sekoita kaikki kastikkeeseen herneiden kanssa. Kuumenna ja nosta kattila pois liedeltä. Kiehauta pasta suolalla maustetussa vedessä ohjeen mukaisesti, valuta ja sekoita kastikkeeseen. Tarkista maku.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

400 g kuivapastaa keitettynä (esim. tagliatelle)

250 g kylmäsavulohta

1 sipuli

200 g herkkusieniä

1 pss pakasteherneitä

1 prk kermaa

1 dl kanalientä

lehtipersiljaa

öljyä

mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Hienonna sipuli ja puolita herkkusienet. Kuullota sipulia ja herkkusieniä hetki kattilassa öljyn kanssa. Lisää joukkoon kerma sekä kanaliemi ja anna kiehua muutama minuutti. Leikkaa lohi ohuiksi suikaleiksi, hienonna persilja ja sekoita kaikki kastikkeeseen herneiden kanssa. Kuumenna ja nosta kattila pois liedeltä. Kiehauta pasta suolalla maustetussa vedessä ohjeen mukaisesti, valuta ja sekoita kastikkeeseen. Tarkista maku.

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Karitsatartarleivät

time Created with Sketch.
30 min
Leipä
Pääruoka

Gnocchipannu munakoisolla

time Created with Sketch.
55 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Munakoisot & persiljatahna

time Created with Sketch.
45 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Vapise, pinot noir – pruuvissa pinot noirin haastajat

06.09.2023 Eeva Hakala

Viinilehden Vuoden valkoviini -kilpailu on ratkennut! Kilpailua dominoi yksi rypäle

05.09.2023 Viinilehden toimitus

Eteläafrikkalainen KWV – kiehtova yhdistelmä uutta ja vanhaa maailmaa

Kaupallinen yhteistyö

04.09.2023 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä