viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Kylmäsavulohipasta

26.06.2012 Antti Vahtera

Hienonna sipuli ja puolita herkkusienet. Kuullota sipulia ja herkkusieniä hetki kattilassa öljyn kanssa. Lisää joukkoon kerma sekä kanaliemi ja anna kiehua muutama minuutti. Leikkaa lohi ohuiksi suikaleiksi, hienonna persilja ja sekoita kaikki kastikkeeseen herneiden kanssa. Kuumenna ja nosta kattila pois liedeltä. Kiehauta pasta suolalla maustetussa vedessä ohjeen mukaisesti, valuta ja sekoita kastikkeeseen. Tarkista maku.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

400 g kuivapastaa keitettynä (esim. tagliatelle)

250 g kylmäsavulohta

1 sipuli

200 g herkkusieniä

1 pss pakasteherneitä

1 prk kermaa

1 dl kanalientä

lehtipersiljaa

öljyä

mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Hienonna sipuli ja puolita herkkusienet. Kuullota sipulia ja herkkusieniä hetki kattilassa öljyn kanssa. Lisää joukkoon kerma sekä kanaliemi ja anna kiehua muutama minuutti. Leikkaa lohi ohuiksi suikaleiksi, hienonna persilja ja sekoita kaikki kastikkeeseen herneiden kanssa. Kuumenna ja nosta kattila pois liedeltä. Kiehauta pasta suolalla maustetussa vedessä ohjeen mukaisesti, valuta ja sekoita kastikkeeseen. Tarkista maku.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Tomaattirisotto

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Juustoleipä

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Jean Sibeliuksen viinivarastolla

04.12.2024 Teksti: Heidi Kleemola Kuvat: Antti Rinta-Huumo

Juhlan taikajuomaa – 5 x crémant

03.12.2024 Viinilehden toimitus

Loppuvuoden fiineimmät viinit – maista nämä!

03.12.2024 Viinilehden toimitus + kuva Laura Riihelä

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä