viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Kovat ja suolaiset juustot

26.06.2012 Antti Vahtera

Tämän viinin kanssa hyviä vaihtoehtoja ovat suolaiset juustot kuten Manchego, pitkään kypsytetty (esim.18 kk) Gouda tai laadukkaat Parmesanit. Näiden juustojen perusmakuna on suolaisuus, joka pehmentää täyteläisen punaviinin tanniinisuutta ja ne kesyttävätkin punaviinin mahdollista karheutta mukavasti. Suolaisuutensa ansiosta ne maistuvat erinomaisesti myös väkevöityjen, makeiden viinien kanssa, jolloin juuston suolaisuus ja voimakkuus saa vastakaikua väkevöidyn viinin makeudesta.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

-

Valmistusohje

Tämän viinin kanssa hyviä vaihtoehtoja ovat suolaiset juustot kuten Manchego, pitkään kypsytetty (esim.18 kk) Gouda tai laadukkaat Parmesanit. Näiden juustojen perusmakuna on suolaisuus, joka pehmentää täyteläisen punaviinin tanniinisuutta ja ne kesyttävätkin punaviinin mahdollista karheutta mukavasti. Suolaisuutensa ansiosta ne maistuvat erinomaisesti myös väkevöityjen, makeiden viinien kanssa, jolloin juuston suolaisuus ja voimakkuus saa vastakaikua väkevöidyn viinin makeudesta.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Juuresquesadillat ja paprikasalsa

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Kysyimme guruilta: samppanja arjessa ja juhlassa

16.05.2024 Teksti Wenla Wallin + kuvat Pommery, Champagne Deutz ja Gosset

Viinilehti valitsi vuoden parhaat hanaviinit – nämä tonkat ilahduttivat!

15.05.2024 Viinilehden toimitus + kuva Mikko Uosukainen

Spätburgunderia Pfalzista Badeniin

14.05.2024 Heidi Kleemola + kuvat Ville Palonen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä