viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Kovat ja suolaiset juustot

26.06.2012 Antti Vahtera

Tämän viinin kanssa hyviä vaihtoehtoja ovat suolaiset juustot kuten Manchego, pitkään kypsytetty (esim.18 kk) Gouda tai laadukkaat Parmesanit. Näiden juustojen perusmakuna on suolaisuus, joka pehmentää täyteläisen punaviinin tanniinisuutta ja ne kesyttävätkin punaviinin mahdollista karheutta mukavasti. Suolaisuutensa ansiosta ne maistuvat erinomaisesti myös väkevöityjen, makeiden viinien kanssa, jolloin juuston suolaisuus ja voimakkuus saa vastakaikua väkevöidyn viinin makeudesta.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

-

Valmistusohje

Tämän viinin kanssa hyviä vaihtoehtoja ovat suolaiset juustot kuten Manchego, pitkään kypsytetty (esim.18 kk) Gouda tai laadukkaat Parmesanit. Näiden juustojen perusmakuna on suolaisuus, joka pehmentää täyteläisen punaviinin tanniinisuutta ja ne kesyttävätkin punaviinin mahdollista karheutta mukavasti. Suolaisuutensa ansiosta ne maistuvat erinomaisesti myös väkevöityjen, makeiden viinien kanssa, jolloin juuston suolaisuus ja voimakkuus saa vastakaikua väkevöidyn viinin makeudesta.

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Kala-katkarapuleipä

time Created with Sketch.
1 h
Alkuruoka

Currysillileipä

time Created with Sketch.
1 h 15 min
Kalaruoka
Pääruoka

Vihreä shakshuka

time Created with Sketch.
25 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Grillikauden avajaiset: parhaat grilliviinit ja -reseptit

30.05.2023 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Taianomaisiin kesähetkiin: Viinilehden Vuoden samppanja -hopeamitalisti ja upea rapukääretorttu

Kaupallinen yhteistyö

29.05.2023 Viinilehden toimitus

Suuntaa piknikille: täydelliset piknikviinit

23.05.2023 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä