viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Kirpeä pinaatti-yrtti-limettidippi

06.06.2017 Suvi Rüster + Kuva Sami Repo

1. Huuhtele pinaatinlehdet lävikössä ja taputtele kuivaksi talouspaperilla. 2. Hienonna pinaatinlehdet, persilja ja rakuuna. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. 3. Sekoita kaikki dipin ainekset kulhossa. Maista ja mausta tarvittaessa sokerilla ja suolalla. Anna maustua kylmässä puolisen tuntia. 4. Tarjoa kesän kasviksien, ohuiden parsojen, porkkanoiden, kurkun ja retiisien kanssa. Kokeile dipata myös paahdettua leipää. Vinkki: Yllätä vieraasi […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

10 min

gluteeniton, kasvis, munaton

*

5 dl babypinaatinlehtiä

1/2 dl hienonnettua persiljaa

1/2 dl rakuunaa hienonnettuna

1 valkosipulinkynsi

2 dl maustamatonta bulgarian jogurttia

2 rkl limettimehua

1 tl sokeria

1/4 tl suolaa

Valmistusohje

1. Huuhtele pinaatinlehdet lävikössä ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.
2. Hienonna pinaatinlehdet, persilja ja rakuuna. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.
3. Sekoita kaikki dipin ainekset kulhossa. Maista ja mausta tarvittaessa sokerilla ja suolalla. Anna maustua kylmässä puolisen tuntia.
4. Tarjoa kesän kasviksien, ohuiden parsojen, porkkanoiden, kurkun ja retiisien kanssa. Kokeile dipata myös paahdettua leipää.

Vinkki: Yllätä vieraasi tahnabaarilla. Tarjoa pinaatti-yrtti-limettidipin lisäksi porkkanahummusta ja tryffelitahnaa.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Juuresquesadillat ja paprikasalsa

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

5 x parhaat vappukuplat

24.04.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Viinilehden Vuoden kuohuviini ja Vuoden samppanja – poksauta nämä!

17.04.2024 Viinilehden toimitus

Keväisen heleät – pruuvissa 4 x grüner veltliner Itävallasta

15.04.2024 Antero Niemiaho

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä