Kirpeä pinaatti-yrtti-limettidippi

1. Huuhtele pinaatinlehdet lävikössä ja taputtele kuivaksi talouspaperilla. 2. Hienonna pinaatinlehdet, persilja ja rakuuna. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. 3. Sekoita kaikki dipin ainekset kulhossa. Maista ja mausta tarvittaessa sokerilla ja suolalla. Anna maustua kylmässä puolisen tuntia. 4. Tarjoa kesän kasviksien, ohuiden parsojen, porkkanoiden, kurkun ja retiisien kanssa. Kokeile dipata myös paahdettua leipää. Vinkki: Yllätä vieraasi […]

06.06.2017 Suvi Rüster + Kuva Sami Repo

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

10 min

gluteeniton, kasvis, munaton

*

5 dl babypinaatinlehtiä

1/2 dl hienonnettua persiljaa

1/2 dl rakuunaa hienonnettuna

1 valkosipulinkynsi

2 dl maustamatonta bulgarian jogurttia

2 rkl limettimehua

1 tl sokeria

1/4 tl suolaa

Valmistusohje

1. Huuhtele pinaatinlehdet lävikössä ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.
2. Hienonna pinaatinlehdet, persilja ja rakuuna. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.
3. Sekoita kaikki dipin ainekset kulhossa. Maista ja mausta tarvittaessa sokerilla ja suolalla. Anna maustua kylmässä puolisen tuntia.
4. Tarjoa kesän kasviksien, ohuiden parsojen, porkkanoiden, kurkun ja retiisien kanssa. Kokeile dipata myös paahdettua leipää.

Vinkki: Yllätä vieraasi tahnabaarilla. Tarjoa pinaatti-yrtti-limettidipin lisäksi porkkanahummusta ja tryffelitahnaa.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla