Reseptit

Kesäkurpitsa-flatbread

time Created with Sketch.
25 min
servings Created with Sketch.
4 annosta

Valmista alle puolessa tunnissa kesäkurpitsaflatbread, jossa pohjalla on kermainen tuorejuusto ja päällä ihanan aromaattista salviaa.

Ainekset

1 (125 g) mozzarellapallo

1 dl yrttejä hienonnettuna (esim. oregano, ruohosipuli, salvia)

1 pkt (200 g) maustamatonta tuorejuustoa

1 kesäkurpitsa

4 isoa rieskaa (esim. Fazer Street Food Wrap)

ripaus mustapippuria

2 rkl oliiviöljyä

salvianlehtiä

Valmistusohje

  1. Valuta mozzarellasta neste pois ja pilko juusto pieniksi kuutioiksi.
  2. Hienonna yrtit ja sekoita ne tuorejuustoon.
  3. Leikkaa kesäkurpitsasta ohuen ohuita lastuja. Käytä apuna juustohöylää tai mandoliiniterää.
  4. Nosta ohuet rieskat uunipellille leivinpaperin päälle ja levitä niille tuorejuusto. Ripottele mozzarellapalat pohjien päälle. Asettele päälle seuraavaksi kesäkurpitsaviipaleet, rouhi mustapippuria ja valuta oliiviöljyä flatbreadille. Laita päälle muutama salvianlehti.
  5. Paista flatbreadiä 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes reunat ovat saaneet hieman väriä.
  6. Valuta kuuman flatbreadin päälle vielä vähän oliiviöljyä ja koristele salvianlehdillä.

Vinkki! 

Jos haluat flatbreadiin enemmän rapeutta, voit friteerata tai paistaa salvianlehdet nopeasti.

Viinisuositus

OttoBucce Piemonte Rosso 2016

Alkon tuotenro: 408087

Punaviini Italia
10,88 €
0.75 l
Artboard Created with Sketch.
minus-one-point Created with Sketch. -1
Kallis
Lue lisää

 

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Perunapizza bianco

time Created with Sketch.
45 min
Gluteeniton Kasvisruoka
Alkuruoka

Kesäkurpitsakääröt

time Created with Sketch.
30 min
Gluteeniton Liharuoka
Alkuruoka

Kesäkurpitsanuudelit

time Created with Sketch.
30 min
Gluteeniton Liharuoka