Reseptit

Kesäkaali-halloumpihvit

07.06.2021 Taina Salovaara + kuva Laura Riihelä

time Created with Sketch.
30 min
servings Created with Sketch.
15 annosta

Kaali-halloumpihvit ovat parhaimmillaan rapeina ja juuri paistettuina. Tarjoa pihvit tuoreella mintulla maustetun tsatsikin kanssa.

Ainekset

300 g varhaiskaalia

200 g halloum-juustoa

1/2 ruukkua minttua

3 munaa

1 tl siirappia

½ dl korppujauhoja

½ tl mustapippuria

¼ tl suolaa

*

Paistamiseen:

voita ja öljyä

*

Tarjoiluun:

(tsatsikia)

Valmistusohje

1. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Raasta halloum. Silppua minttu.
2. Yhdistä kulhossa kananmunat, korppujauhot, siirappi ja mausteet. Lisää kaali, halloum ja minttu. Sekoita hyvin. Anna seoksen tekeytyä jonkin aikaa.
3. Paista kaaliseoksesta voi-öljysekoituksessa miedolla lämmöllä pihvejä. Helpoiten paistaminen onnistuu pinnoitetulla lettupannulla.
4. Tarjoa kaali-halloumpihvit sellaisenaan, tsatsikin kanssa tai vaikka grilliruoan kaverina.

Viinisuositus:

Bestheim Pinot Gris Premium Réserve 2019

Alkon tuotenro: 909317

Valkoviini Alsace
12,98 €
0.75 l
Artboard Created with Sketch.
one-point Created with Sketch. 1
Edullinen ostos
Lue lisää

Hewitson Miss Harry Chardonnay 2018

Alkon tuotenro: 928967

Valkoviini Australia
15,98 €
0.75 l
Artboard Created with Sketch.
one-point Created with Sketch. 1
Edullinen ostos
Lue lisää

 

Vastaavia reseptejä

Varhaiskaali-fenkolisalaatti ja sitruunakastike

time Created with Sketch.
20 min
Gluteeniton
Pääruoka

Halloumi-yakitori ja vesikrassisalaatti

time Created with Sketch.
1 h 45 min
Gluteeniton Kasvisruoka
Pääruoka

Punajuuri-halloumtabboulleh ja piparjuurikastike

time Created with Sketch.
40 min
Munaton Salaatti

Lue lisää

Kesän suosikkioluet ja mielenkiintoisimmat uutuudet

21.06.2021 Anikò Lehtinen + kuva Laura Riihelä

Halloum on grillistä tuttu – parita sille nämä viinit!

21.06.2021 Antti Uusitalo + Kuva Laura Riihelä

Top 5 piknik-viinit – nämä viinit haluat pakata mukaasi!

25.05.2021 Viinilehden toimitus