viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Karitsan paahtopaisti ja Munakoisocaponata

26.06.2012 Antti Vahtera

Munakoisocaponata ja karitsan paahtopaisti sopivat erinomaisesti rotevan, voimakkaan ja tuhdin punaviinin kylkeen.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

4 karitsan paahtopaistia

grillausöljyä

mustapippuria myllystä

suolaa

Munakoisocaponata

1 kpl munakoiso

1 kpl punasipuli

1 kpl iso tomaatti

10–15 kpl mustaa kivetöntä oliivia

tuoretta basilikaa

valkosipulia

oliiviöljyä

1 rkl kapriksia

2 rkl balsami-etikkaa

suolaa

mustapippuria

Valmistusohje

1. Pilko munakoiso noin 1 cm kuutioiksi. Laita kuutiot talouspaperin päälle ja ripottele niiden pinnalle suolaa.
2. Anna vetäytyä kymmenkunta minuuttia ja kuivaa kuutiot.
3. Leikkaa sipuli ja tomaatti sormenpään kokoisiksi paloiksi, viipaloi oliivit, sekä hienonna basilika ja valkosipuli.
4. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja lisää oliiviöljyä. Sekoita.
5. Kumoa ainekset kuumalle paistinpannulle tai grilliparilalle. Paahda hetki ja ripottele päälle balsami-etikka ja mausteet.
6. Sivele karitsanpaistit grilliöljyssä ja grillaa nopeasti molemmin puolin suoralla lämmöllä niin, että liha jää sisältä punertavaksi (55 °C).
7. Tarjoa Caponatan kera.

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka
Pääruoka

Karitsapastrami, dijonkreemiä & piparjuurta

time Created with Sketch.
2 h
Gluteeniton Liharuoka
Alkuruoka

Lue lisää

TOP 5 pääsiäisen lammaspunkut

07.04.2022 Viinilehden toimitus

Pääsiäisen parhaat: huippuviini ja karitsankyljykset

Kaupallinen yhteistyö

04.04.2022 Viinilehden toimitus

Klassikkoa klassikolle: pääsiäisen paras lammasresepti ja punaviini

Kaupallinen yhteistyö

04.04.2022 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä