viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Karitsamakkara hot dog
Reseptit

Karitsamakkara-hot dog

04.08.2021 Elisa Johanson + kuva Laura Riihelä

Hot dog muuntautuu gourmet-herkuksi, kun täytät sen karitsamakkaralla, valmistat herkulliset lisukkeet ja tarjoilet ihanan viinin kera!

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

4 hot dog -sämpylää

4 lammas-tai karitsamakkaraa

*

Karamellisoitu sipuli:

2 sipulia

3 rkl voita

3 rkl fariinisokeria

1 rkl vettä

ripaus suolaa

*

Dijon-majoneesi:

1/2 dl majoneesia

1 rkl dijon-sinappia

*

Lisäksi:

2–3 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna

Valmistusohje

Valmistusohje:
1. Aloita karamellisoidun sipulin valmistuksella. Kuori ja viipaloi sipulit.
2. Kuumenna paistinpannussa voi. Lisää sipulirenkaat ja sokeri. Sekoita ja anna paistua keskilämmöllä noin 15 minuuttia. Lisää puolivälissä paistinaikaa vesi ja suola.
3. Paista toisella pannulla tai grillissä makkarat kypsiksi.
4. Makkaroiden paistuessa, sekoita dijon-sinappi ja majoneesi. Siirrä dijon-majoneesi pursotuspussiin.
5. Höyrytä tai lämmitä uunissa hot dog -sämpylät.
6. Hienonna lehtipersilja.
7. Laita lämpimän hot dog -sämpylän väliin karitsamakkara ja karamellisoitua sipulia. Pursota päälle raidat dijon-majoneesilla ja ripottele pinnalle lehtipersiljaa.

Viinisuositus:

Cono Sur Organic Cabernet Sauvignon Carmenere Syrah 2018

Alkon tuotenro 1:

Punaviini Rapel
11,99 €
0,75 l
Edullinen ostos
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Purjo-makkararisotto

time Created with Sketch.
1 h 15 min
Liharuoka
Alkuruoka

Karitsatartarleivät

time Created with Sketch.
30 min
Leipä
Alkuruoka

Kesäinen karitsatoast

time Created with Sketch.
1 + lihan marinoituminen 2–8 t h
Liharuoka

Lue lisää

Järjestä burger-bileet!

Kaupallinen yhteistyö

19.02.2024 Viinilehden toimitus

TOP 5 pääsiäisen lammaspunkut

07.04.2022 Viinilehden toimitus

Pääsiäisen parhaat: huippuviini ja karitsankyljykset

Kaupallinen yhteistyö

04.04.2022 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä