Reseptit

Kananpoikagalatiini

Irrota broilerista koivet ja siivet. Poista luut ja nahka. Jauha koipien ja siipien liha monitoimikoneessa hienoksi. Kaada kerma juoksevana nauhana joukkoon ja lisää lopuksi kananmunat ja hienonnetut yrtit. Sekoita nopeasti tasaiseksi massaksi. Avaa broileri selkäpuolelta rintaa kohti veitsellä ja poista luu. Yritä pitää rintafileet toisissaan kiinni. Lisää mureke toisen rintafileen päälle ja taita toinen rintafilee […]

Ainekset

1 broileri

2 dl kuohukermaa

2 kananmunaa

1 rkl persiljaaa

1 rkl basilikaa

1 rkl kirveliä

1 rkl ruohosipulia

valkopippuria myllystä

suolaa

Tomaatti-smetanakastike

1 dl smetanaa

1 tl Dijon-sinappia

2 rkl tomaattimurskaa (valuta liemi pois)

1 rkl valkoviiniä

valkopippuria myllystä

suolaa

Valmistusohje

Irrota broilerista koivet ja siivet. Poista luut ja nahka. Jauha koipien ja siipien liha monitoimikoneessa hienoksi.

Kaada kerma juoksevana nauhana joukkoon ja lisää lopuksi kananmunat ja hienonnetut yrtit. Sekoita nopeasti tasaiseksi massaksi.

Avaa broileri selkäpuolelta rintaa kohti veitsellä ja poista luu. Yritä pitää rintafileet toisissaan kiinni. Lisää mureke toisen rintafileen päälle ja taita toinen rintafilee sen päälle.

Kääri fileerulla ensin kelmuun ja sitten folioon. Voit kiristää fileerullaa vielä päistä, jotta se pysyy muodossaan. Kypsennä 80 – 100-asteisessa uunissa vesihauteessa noin 45 minuuttia.

Jäähdytä ja leikkaa viipaleiksi ja tarjoile tomaatti-smetanakastikkeen kanssa.

Tomaatti-smetanakastike

Sekoita tomaatit ja smetana kuohkean tasaiseksi ja lisää mausteet.

Vastaavia reseptejä

Kaupallinen yhteistyö
Pääruoka

Parsa-halloumivartaat ja roja-kastike

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Kaupallinen yhteistyö

Vastaavia artikkeleita

Vuoden parhaat hanaviinit 2019 on valittu – voittajat tulevat Saksasta ja Portugalista

13.06.2019 Antti Rinta-Huumo ja Juha Berglund + Kuva Laura Riihelä

TOP 5: Magnumit kesäjuhliin

12.06.2019 Viinisuositukset Antti Rinta-Huumo Kuva Shutterstock

Liity porukkaamme, haemme uutta työntekijää

11.06.2019 Elisa