viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Juustoiset raastepihvit

13.02.2017 Resepti: Elisa Johansson Kuva: Sami Piskonen

time Created with Sketch.
30 min
servings Created with Sketch.
10–15 kpl annosta

Nyhjää lähes tyhjästä ruokaa. Raasta kaapista löytyvät juurekset ja paista arkiruoaksi juustoiset raastepihvit.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

10-15 kpl

Valmistusaika 30 min

*

Noin 6 dl juuresraastetta (esim. porkkanaa, punajuurta, perunaa, bataattia)

2 munaa

1 rs (150 g) levitettävää vuohenjuustoa (esim. Chavroux)

1 dl (parmesaani) juustoraastetta

1/2 dl korppujauhoja

1/2 dl lehtipersiljaa hienonnettuna

1 tl suolaa

1/2 tl mustapippurirouhetta

Valmistusohje

  1. Kuori ja raasta juurekset mahdollisimman hienoksi raasteeksi. Sekoita raasteet kulhossa.
  2. Lisää sekaan loput aineet. Sekoita tasaiseksi massaksi.
  3. Kuumenna lettupannussa voita tai öljyä.
  4. Nosta lusikalla pihvimassasta nokareita lettupannulle, taputtele ohuiksi pihveiksi. Paista pihvit miedolla lämmöllä molemmin puolin. Älä hätäile, pihvit on helpompi kääntää, kun ne ovat saaneet rauhassa kypsyä ja jähmettyä

Vinkki:
Saat tuhdimman arkiaterian, kun tarjoat raastepihvit kermaisen perunamuusin ja yrttisen kermaviilikastikkeen kanssa.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Paistettu entrecôte ja tattikastike

time Created with Sketch.
1 h 15 min
Gluteeniton Liharuoka
Pääruoka
Pääruoka

Kesäkaali-halloumipihvit

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Klassikkoyhdistelmä: punaviini ja pihvi – katso täydelliset pihviviinit!

28.10.2021 Viinilehden toimitus

Viiden tähden huippuviini ja suussa sulava hirvitournedos – syysillallinen parhaimmillaan!

Kaupallinen yhteistyö

18.10.2021 Viinilehden toimitus

Villapaitoja, viiden tähden ripassoa ja vegepataa

Kaupallinen yhteistyö

04.10.2021 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä