viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Herneet sinappikastikkeessa
Reseptit

Herneet sinappikastikkeessa

09.11.2022 Taina Salovaara + Kuvat Laura Riihelä + Viinisuositukset Antti Rinta-Huumo

time Created with Sketch.
10 min
servings Created with Sketch.
3–4 annosta annosta

Pakasteherneiden arkisuus katoaa, kun kylvetät ne ranskalaisessa sinappikastikkeessa. Tarjoa herneet esimerkiksi kotona tehtyjen kalapuikkojen kanssa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

1 pss (200 g) pakasteherneitä

1 rkl Dijon-sinappia

½ sitruunan mehu

3 rkl öljyä

ripaus suolaa ja sokeria

mustapippuria

25 g babypinaattia

Valmistusohje

1. Tee ensin kastike. Mittaa sinappi pieneen kulhoon ja puserra sekaan sitruunamehu. Valuta öljy sinappiseokseen samalla hyvin vatkaten. Mausta kastike suolalla ja sokerilla. Pyöräytä sekaan mustapippuria.
2. Keitä herneitä 2 minuuttia vähässä vedessä. Valuta herneet hyvin ja kääntele ne lämpiminä kastikkeeseen. Lisää sekaan babypinaatti. Tarjoa herneet joko lämpiminä tai haaleaksi jäähtyneinä.

Viinisuositus

Saint Clair Vicar's Choice Sauvignon Blanc Bubbles Brut 2021

Alkon tuotenro 1:

Kuohuviini Uusi-Seelanti
17,98 €
0,75 l
Edullinen ostos
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Possunpotka, vichyporkkanat ja vanhanajan sinappikastike

time Created with Sketch.
2,5 h + jäähdytys yön yli + 1 h
Liharuoka
Alkuruoka

Hapanimelät ruusukaalit

time Created with Sketch.
30 min
Maidoton Kasvisruoka
Pääruoka

Lue lisää

Veneton Valpolicellaa helppoon herkutteluun

Kaupallinen yhteistyö

30.11.2020 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä