viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Hapanimelä possuwokki

26.06.2012 Antti Vahtera

Leikkaa possunfilee puolen sentin paksuisiksi siivuiksi. Paista kuumassa wokissa lihaan kaunis pintaväri. Nosta lihat pois wokista ja anna hieman jäähtyä. Suikaloi kasvikset tulitikkumaisiksi suikaleiksi ja revi parsakaali pieniksi nupuiksi. Kuumenna pannu ja vokkaa ainekset rapeiksi tilkkasessa rypsiöljyä. Leikkaa myös liha tikkumaisiksi suikaleiksi. Lisää kastike, lihat ja kuumenna. Tarjoile suoraan pannusta jasimiiniriisin kera. Hapanimeläkastike Kiehauta ainekset […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

400 g possun sisäfileetä

suolaa

2 porkkanaa

1 punainen paprika

1 keltainen paprika

1 purjo

1 parsakaalin pala

150 g papuja

150 g minimaisseja

rypsiöljyä

hapanimelää kastiketta

Hapanimeläkastike

3 rkl valkoviinietikkaa

2 rkl tomaattipyreetä

4 rkl sokeria

3 rkl soijakastiketta

2 rkl sweet chilli-kastiketta

2 dl appelsiinituoremehua

1 rkl perunajauhoa

Valmistusohje

Leikkaa possunfilee puolen sentin paksuisiksi siivuiksi. Paista kuumassa wokissa lihaan kaunis pintaväri. Nosta lihat pois wokista ja anna hieman jäähtyä. Suikaloi kasvikset tulitikkumaisiksi suikaleiksi ja revi parsakaali pieniksi nupuiksi. Kuumenna pannu ja vokkaa ainekset rapeiksi tilkkasessa rypsiöljyä. Leikkaa myös liha tikkumaisiksi suikaleiksi. Lisää kastike, lihat ja kuumenna. Tarjoile suoraan pannusta jasimiiniriisin kera.

Hapanimeläkastike

Kiehauta ainekset pikaisesti, lisää joukkoon kylmään vesitilkkaan sekoitettu perunajauho ja suurusta.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Pasta alla Norma

time Created with Sketch.
1 h
Pasta
Salaatti

Nizzansalaatti eli salade niçoise

time Created with Sketch.
1 h
Salaatti
Pikkusyötävä

Suolainen pannukakku

time Created with Sketch.
40 min
Brunssi

Lue lisää

Margaret River – huippuviinien, surffauksen ja kengurujen valtakunta

18.03.2025 Teksti ja kuvat Pia Nisen

Juusto ❤️ viini

13.03.2025 Teksti Viinilehden toimitus

Vilpillistä viiniä – Maistaisitko väärennetyn viinin?

12.03.2025 Teksti Tommi Hannula + kuvitus Aunis Ahola

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä