viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Granaattiomenavinaigrette

12.06.2017 Reima Mäenpää + Jari Lönnberg

Tässä erinomainen kastike maustamaan grillikasviksia. Käytä marinointiin ja voitele kasviksia vinaigretella myös grillauksen aikana.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

Noin 2 dl

5 min + 15 min maustumiseen

*

1 dl oliiviöljyä

2 rkl omenaviinietikkaa

2 rkl granaattiomenasiirappia (suurista ruoka- ja itämaisista kaupoista)

1 rkl hunajaa

1/2 dl (10 g) timjamia hienonnettuna

reilu 1 dl (20 g) lehtipersiljaa hienonnettuna

1 valkosipulinkynsi hienonnettuna

suolaa

mustapippuria

Valmistusohje

1. Valmista vinaigrette sekoittamalla oliiviöljyyn kaikki ainekset. Anna maustua. Käytä vinaigrettea erilaisten grilliruokien kastikkeena ja maustamiseen.

Vinkki: Käytä granaattiomenavinaigrettea grillikasvisten voiteluun myös grillaamisen aikana. Kastike säilyy jääkaapissa muutaman päivän.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Juuresquesadillat ja paprikasalsa

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Viinilehden Vuoden kuohuviini ja Vuoden samppanja – poksauta nämä!

17.04.2024 Viinilehden toimitus

Keväisen heleät – pruuvissa 4 x grüner veltliner Itävallasta

15.04.2024 Antero Niemiaho

Miltä kuulostavat viinibaarien soittolistat?

09.04.2024 Maija Männistö + kuvat ravintolat

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä