viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Friteeratut salviasardellit

26.06.2012 Antti Vahtera

Valuta sardellit hyvin ja kuivaa paperilla. Aseta jokaisen sardellin pintaan salvian lehti. Kasta frittitaikinaan ja friteeraa kuumassa öljyssä kunnes pinta on rapea. Frittitaikina Sekoita kaikki ainekset keskenään. Seos saa olla melko notkeaa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

20 sardellia (tölkistä) tai anjovista

20 tuoreen salvian lehteä

Frittitaikina

1/2 dl vehnäjauhoja

1/2 dl perunajauhoja

3/4 dl leivinjauhetta

1 plo vichyä (vajaa)

1 tl tabascoa

ripaus mustapippuria

Valmistusohje

Valuta sardellit hyvin ja kuivaa paperilla. Aseta jokaisen sardellin pintaan salvian lehti. Kasta frittitaikinaan ja friteeraa kuumassa öljyssä kunnes pinta on rapea.

Frittitaikina

Sekoita kaikki ainekset keskenään. Seos saa olla melko notkeaa.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Juuresquesadillat ja paprikasalsa

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

5 x parhaat vappukuplat

24.04.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Viinilehden Vuoden kuohuviini ja Vuoden samppanja – poksauta nämä!

17.04.2024 Viinilehden toimitus

Keväisen heleät – pruuvissa 4 x grüner veltliner Itävallasta

15.04.2024 Antero Niemiaho

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä