Fenkolisalaatti

Leikkaa fenkolit kannasta irti ja irrota ne toisistaan yksittäisiksi. Keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä ja nosta ne reikäkauhalla jääveteen. Nosta vedestä ja kuivaa hyvin. Irrota sydänsalaatit kannasta yksittäisiksi, huuhtele vedessä ja kuivaa hyvin. Pyörittele fenkolit, tomaatinpuolikkaat ja salaatit kulhossa kastikkeen kanssa. Nostele lautasille ja veistele parmesanjuustoa päälle. Rouhi pintaan vielä pippuria ja suolaa. Tomaattikastike Sekoita […]

26.06.2012 Antti Vahtera

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

3 pientä fenkolia

3 pientä kerää sydänsalaattia

50 g parmesanjuustolastuja

16 kirsikkatomaattia

mustapippuria myllystä

tomaattikastiketta

Tomaattikastike

3 rkl tomaattiketsuppia

0,5 dl punaviinietikkaa

3 rkl sweet chili -kastiketta

2 dl rypsiöljyä

suolaa

mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Leikkaa fenkolit kannasta irti ja irrota ne toisistaan yksittäisiksi. Keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä ja nosta ne reikäkauhalla jääveteen. Nosta vedestä ja kuivaa hyvin. Irrota sydänsalaatit kannasta yksittäisiksi, huuhtele vedessä ja kuivaa hyvin. Pyörittele fenkolit, tomaatinpuolikkaat ja salaatit kulhossa kastikkeen kanssa. Nostele lautasille ja veistele parmesanjuustoa päälle. Rouhi pintaan vielä pippuria ja suolaa.

Tomaattikastike

Sekoita ketsuppi ja viinietikka. Lisää chilikastike. Sekoita. Valuta öljy ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

nebbiolot

Nautittavat nuoret nebbiolot

Helposti lähestyttävien punaviinien suosio on kasvanut. Se on tarkoittanut muutosta Piemonten jykevien punaviinien profiilissa.

Mainos - Sisältö jatkuu alla