Ainekset
3 pientä fenkolia
3 pientä kerää sydänsalaattia
50 g parmesanjuustolastuja
16 kirsikkatomaattia
mustapippuria myllystä
tomaattikastiketta
Tomaattikastike
3 rkl tomaattiketsuppia
0,5 dl punaviinietikkaa
3 rkl sweet chili -kastiketta
2 dl rypsiöljyä
suolaa
mustapippuria myllystä
Valmistusohje
Leikkaa fenkolit kannasta irti ja irrota ne toisistaan yksittäisiksi. Keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä ja nosta ne reikäkauhalla jääveteen. Nosta vedestä ja kuivaa hyvin. Irrota sydänsalaatit kannasta yksittäisiksi, huuhtele vedessä ja kuivaa hyvin. Pyörittele fenkolit, tomaatinpuolikkaat ja salaatit kulhossa kastikkeen kanssa. Nostele lautasille ja veistele parmesanjuustoa päälle. Rouhi pintaan vielä pippuria ja suolaa.
Tomaattikastike
Sekoita ketsuppi ja viinietikka. Lisää chilikastike. Sekoita. Valuta öljy ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla.