viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Chateaubriand, etanoita ja persiljavoita

26.06.2012 Antti Vahtera

Todellinen ranskalainen klassikko, chateaubriand, yhdistelee naudan pihviä, etanoita ja persiljavoita. Koko komeus tarjoillaan ranskanperunoiden kera.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

600 g naudan sisäfileetä

12 etanaa

5 valkosipulin kynttä

2 dl silputtua persiljaa

100 g voita

mustapippuria myllystä

suolaa

Valmistusohje

1. Poista fileestä kalvot ja jänteet. Leikkaa filee pihveiksi ja painele kevyesti. Mausta pippurilla ja suolalla.
2. Ruskista pihvit molemmilta puolin kevyesti voissa etanoiden ja valkosipulinkynsien kanssa.
3. Nosta pihvit uunivuokaan ja päälle etanat ja valkosipulinkynnet. Kypsennä 180 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
4. Sekoita pehmeä voi ja persiljasilppu. Lisää voi kuumien pihvien päälle ja tarjoile chateaubriand ranskanperunoiden kanssa.

Vastaavia reseptejä

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä