viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Reseptit

Caprese uunissa

15.09.2020 Sanna Kekäläinen + Kuva Sami Repo

time Created with Sketch.
30 min
servings Created with Sketch.
4 annosta

Kun ilmat viilenevät, tomaattinen caprese lämpenee uunissa syksyyn sopivaksi salaatiksi.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

800 g erilaisia tomaatteja

1 tl sormisuolaa

1/2 tl mustapippuria myllystä

1 rkl oliiviöljyä

250 g mozzarellaa

1 rkl balsamicoa

1 ruukku basilikaa

*

Lisäksi:

maalaisleipää

(pinjansimeniä tai sitruunankuorta)

Valmistusohje

1. Leikkaa isot tomaatit puoliksi tai lohkoiksi. Laita kaikki tomaatit uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Valuta pääälle öljyä. Paista 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia.
2. Nosta uunin lämpö 225 asteeseen. Lisää vuokaan mozzarella ja jatka paistamista vielä 5 minuuttia.
3. Viimeistele tomaatit balsamicolla ja basilikalla. Tarjoa caprese maalaisleivän kanssa.

Vinkki: Tuunaa annosta halutessasi lisäämällä joukkoon pinjansiemeniä tai sitruunankuorta.

Viinisuositus:

Pegasus Leggero Appassimento 2016

Alkon tuotenro 1:

Punaviini Veneto
15,90 €
0,75 l
Edullinen ostos
Lue lisää

 

 

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Feta-kvinoasalaatti

time Created with Sketch.
10 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Sokerisuolattu sitruunasiika ja maalaissalaatti

time Created with Sketch.
kypsennys 3 h valmistus 30 min
Kalaruoka
Pääruoka

Halstratut muikut ja tomaattitartar

time Created with Sketch.
45 min + passiivista 1,5 h min
Kalaruoka

Lue lisää

Viinilehden Vuoden roseeviini & rustiikkinen maalaissalaatti – täydellinen yhdistelmä!

Kaupallinen yhteistyö

05.07.2021 Viinilehden toimitus

Hurahda hortoiluun: villiyrttiretki keittiömestarin kanssa

25.05.2021 Elisa Ojala + kuvat Robert Seger

Unohda juhlastressi! Näillä salaattiresepteillä ja viineillä onnistut

19.05.2021 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä