viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Basilikapasta

13.09.2017 Kira Weckman + Kuva Sami Piskonen

Nauti basilikapasta kasvis-tattiragout’n tai pariloidun vasikanmaksan kanssa tai sellaisenaan.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

4 annosta

*

1 nipppu tai ruukku basilikaa

1/2 dl oliiviöljyä

1/2 tl suolaa

8-10 nipppua Pappardelle-pastaa

1/2 dl pinjansiemeniä paahdettuna

1 dl pecorino-juustoraastetta

tuoreita basilikanlehtiä

Valmistusohje

1. Ryöppää basilikan lehtiä pari sekuntia kiehuvassa vedessä. Jäähdytä nopeasti kylmän veden avulla. Purista basilikasta vesi pois.
2. . Soseuta basilika, öljy ja suola tehosekoittimella tasaiseksi. Lisää tarvittaessa öljyä tai suolaa.
3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
4. Valuta kypsä pasta ja mausta basilikaöljyllä.
5. Ripottele pastan päälle raastettua juustoraastetta, paahdettuja pinjansiemeniä ja basilikanlehtiä.

Vinkki:
Nauti basilikapasta kasvis-tattiragout’n tai pariloidun vasikanmaksan kanssa tai sellaisenaan.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä
Alkuruoka

Ranskalainen vihreä salaatti & vinegretti

time Created with Sketch.
10 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Sieni-kaalikääryleet tahinikastikkeella

time Created with Sketch.
2 h
Kasvisruoka

Lue lisää

Tässä on vuoden paras punaviini! Viinilehden Vuoden punaviini on valittu

28.11.2023 Viinilehden toimitus + kuva Laura Riihelä

Roseenpunainen joulu: pruuvissa neljä jouluroseeta

28.11.2023 Christina Suominen

Avaa viinipullo tyylillä! Näin korkkaat pikkujoulut

22.11.2023 Video Splendido Food + Kuva Shutterstock

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä