viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Avocado-katkarapu tournedos

26.06.2012 Antti Vahtera

Leikkaa avocadoista päät ja työnnä kivi ulos. Kuori avocadot ja pyörittele sitruunan mehussa. Sekoita katkaravut, smetana, majoneesi, yrtit ja mausteet. Nosta avocadot lautaselle pystyyn ja täytä katkarapuseoksella.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

4 avocadoa

n. 500 g kuorittuja jättikatkarapuja

1 sitruunan mehu

2 dl smetanaa

1 dl majoneesia

1 tl Dijon sinappia

1 murskattu valkosipulin kynsi

runsaasti silputtua tilliä ja ruohosipulia

mustapippuria myllystä

suolaa

Valmistusohje

Leikkaa avocadoista päät ja työnnä kivi ulos. Kuori avocadot ja pyörittele sitruunan mehussa. Sekoita katkaravut, smetana, majoneesi, yrtit ja mausteet. Nosta avocadot lautaselle pystyyn ja täytä katkarapuseoksella.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Juuresquesadillat ja paprikasalsa

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Viinilehden Vuoden kuohuviini ja Vuoden samppanja – poksauta nämä!

17.04.2024 Viinilehden toimitus

Keväisen heleät – pruuvissa 4 x grüner veltliner Itävallasta

15.04.2024 Antero Niemiaho

Miltä kuulostavat viinibaarien soittolistat?

09.04.2024 Maija Männistö + kuvat ravintolat

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä