viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Avocado-katkarapu tournedos

26.06.2012 Antti Vahtera

Leikkaa avocadoista päät ja työnnä kivi ulos. Kuori avocadot ja pyörittele sitruunan mehussa. Sekoita katkaravut, smetana, majoneesi, yrtit ja mausteet. Nosta avocadot lautaselle pystyyn ja täytä katkarapuseoksella.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

4 avocadoa

n. 500 g kuorittuja jättikatkarapuja

1 sitruunan mehu

2 dl smetanaa

1 dl majoneesia

1 tl Dijon sinappia

1 murskattu valkosipulin kynsi

runsaasti silputtua tilliä ja ruohosipulia

mustapippuria myllystä

suolaa

Valmistusohje

Leikkaa avocadoista päät ja työnnä kivi ulos. Kuori avocadot ja pyörittele sitruunan mehussa. Sekoita katkaravut, smetana, majoneesi, yrtit ja mausteet. Nosta avocadot lautaselle pystyyn ja täytä katkarapuseoksella.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Jogurttia, mozzarellaa, tilliä ja chilikurkkuja

time Created with Sketch.
15–30 min
Pikkusyötävä

Pinaatti-fetapiiraat

time Created with Sketch.
1 h 15 min
Leivonnainen
Jälkiruoka

Appelsiinia ja lakritsia

time Created with Sketch.
30 min

Lue lisää

Jean-Frédéric Hugel: ”Viini on aikakapseli”

22.04.2025 Heidi Kleemola + kuva Sami Piskonen

Paljon enemmän kuin viinikaappi

Kaupallinen yhteistyö

22.04.2025 Teksti Viinilehden toimitus + Kuvat Temptech

Kuohuva eleganssi – Viinilehden Vuoden samppanja ja Vuoden kuohuviini on valittu

16.04.2025 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä