viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Akvaviittigraavattua lohta

26.06.2012 Antti Vahtera

Poista lohesta selkäruodot. Levitä lohen pinnalle suola, sokeri ja tillinvarsia. Valele päälle akvaviitti. Laita jääkaappiin suolaantumaan yli yön. Leikkaa ohuen ohuita siivuja ja tarjoa sinappimajoneesin kera. Sinappimajoneesi Sekoita ainekset keskenään ja pursota pursotinpussilla kauniisti lohen päälle.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

400 g lohta

3 rkl puolikarkeaa merisuolaa

2 rkl sokeria

tilliä

2 cl akvaviittiä

Sinappimajoneesi

3 rkl majoneesia

1 rkl Dijon-sinappia

Valmistusohje

Poista lohesta selkäruodot. Levitä lohen pinnalle suola, sokeri ja tillinvarsia. Valele päälle akvaviitti. Laita jääkaappiin suolaantumaan yli yön. Leikkaa ohuen ohuita siivuja ja tarjoa sinappimajoneesin kera.

Sinappimajoneesi

Sekoita ainekset keskenään ja pursota pursotinpussilla kauniisti lohen päälle.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Juuresquesadillat ja paprikasalsa

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Viinilehden Vuoden kuohuviini ja Vuoden samppanja – poksauta nämä!

17.04.2024 Viinilehden toimitus

Keväisen heleät – pruuvissa 4 x grüner veltliner Itävallasta

15.04.2024 Antero Niemiaho

Miltä kuulostavat viinibaarien soittolistat?

09.04.2024 Maija Männistö + kuvat ravintolat

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä