viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Akvaviittigraavattua lohta

26.06.2012 Antti Vahtera

Poista lohesta selkäruodot. Levitä lohen pinnalle suola, sokeri ja tillinvarsia. Valele päälle akvaviitti. Laita jääkaappiin suolaantumaan yli yön. Leikkaa ohuen ohuita siivuja ja tarjoa sinappimajoneesin kera. Sinappimajoneesi Sekoita ainekset keskenään ja pursota pursotinpussilla kauniisti lohen päälle.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

400 g lohta

3 rkl puolikarkeaa merisuolaa

2 rkl sokeria

tilliä

2 cl akvaviittiä

Sinappimajoneesi

3 rkl majoneesia

1 rkl Dijon-sinappia

Valmistusohje

Poista lohesta selkäruodot. Levitä lohen pinnalle suola, sokeri ja tillinvarsia. Valele päälle akvaviitti. Laita jääkaappiin suolaantumaan yli yön. Leikkaa ohuen ohuita siivuja ja tarjoa sinappimajoneesin kera.

Sinappimajoneesi

Sekoita ainekset keskenään ja pursota pursotinpussilla kauniisti lohen päälle.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Rapeat tofupuikot & linssitahna

time Created with Sketch.
45 min
Maidoton Kasvisruoka
Jälkiruoka

Vadelma-raparperi-jogurtti-juustokakku

time Created with Sketch.
hyytyminen 6 h valmistusaika 30 min
Leivonnainen
Alkuruoka

Feta-pinjansiemenpannuleipä ja tomaatti-rucolasalaatti

time Created with Sketch.
30 + kohoaminen min
Munaton Kasvisruoka

Lue lisää

Nautintojen Madrid

28.03.2023 Teksti: Hanna Jensen Kuvat: Hanna Jensenin reissualbumi, Timo Santala & Shutterstock

Suositut take away -ruoat ja viiniparitukset

21.03.2023 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Juhlista rieslingiä! 5 x riesling-kuohuviini

13.03.2023 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä