Ali Nazik Kebab

Ali Nazik Kebab on täyttävä turkkilainen perinneruoka. Klassinen resepti tehdään pieneksi kuutioidusta lampaanlihasta, arkiversio syntyy jauhelihasta.

Karitsatartarleivät

Karitsatartarleivät

Pienet karitsatartarleivät ovat täynnä makua. Saat rustiikista leivästä mainion iltapalan, mutta smörre toimii myös rennon illallisen alkuruokana.

Kesäinen karitsatoast

Karitsatoast

Linnea Vihonen vie retkikokkaamisen uudelle tasolle. Avotulella valmistetuissa eväissä yhdistyvät vaivattomuus ja kotimaisten raaka-aineiden magiikka.

Bulgogi mausteisten kantarellien kera

Bulgogi

Hapanimelät pikkukantarellit sopivat hienosti korealaisen bulgogin seuraksi. Tarjoa lisukkeena riisiä ja tee kylkeen esimerkiksi limettimehusta, soijasta ja chilikastikkeesta sekoitettu kastike.

Lämmittävä burgundinpata

Burgundinpata

Burgundinpata on ihanaa klassikkoruokaa. Lämmittävä pata on kotoisa yhdistelmä herkullisen punaviinin kanssa.

Entrecote

Paras entrecôte syntyy rasvaiseksi marmoroituneesta lihasta. Kruunaa pihvi herkullisella bernaisekastikkeella tai chimichurrilla.

”Makkaraperunat” ruskistetussa voissa ja sinappikastiketta

Makkaraperunat

Kolme keittiömestaria kertovat suosikkireseptinsä mökkikauteen. Valtteri Sinkkosen suosikki kesälle on makkaraperunat. Tässä annoksessa voit käyttää kaikki edellisen päivän ylijäämänakit ja -makkarat, grillatut kepakot ja muut lihat.