Välimerelliset lihapullat tomaattikastikkeella

Lihapullien tomaattikastike saa muhia italialaiseen tapaan ajan kanssa. Sen mausteinen lämpö on peräisin Välimeren eteläpuolelta.
Ali Nazik Kebab

Ali Nazik Kebab on täyttävä turkkilainen perinneruoka. Klassinen resepti tehdään pieneksi kuutioidusta lampaanlihasta, arkiversio syntyy jauhelihasta.
Possunpotka, vichyporkkanat ja vanhanajan sinappikastike

Loihdi kotiin ranskalaista brasserietunnelmaa possunpotkalla ja klassisella sinappikastikkeella.
Purjo-makkararisotto

Purjo-makkararisotto on lämmittävää turvaruokaa.
Karitsatartarleivät

Pienet karitsatartarleivät ovat täynnä makua. Saat rustiikista leivästä mainion iltapalan, mutta smörre toimii myös rennon illallisen alkuruokana.
Kesäinen karitsatoast

Linnea Vihonen vie retkikokkaamisen uudelle tasolle. Avotulella valmistetuissa eväissä yhdistyvät vaivattomuus ja kotimaisten raaka-aineiden magiikka.
Harissalla maustetut naudanlihakoftat

Naudanlihakoftat ovat täydellistä kevätruokaa pääsiäiseen tai grillikauden avajaisiin. Pientä potkua koftat saavat harissasta.
Porsaankyljykset ja oliivipaistinliemi

Porsaankyljykset saavat makumaailmansa oliivien säilöntäliemestä, oliiveista ja valkoviinistä. Mehevät kyljykset ovat illallisen päätähti.
Bulgogi mausteisten kantarellien kera

Hapanimelät pikkukantarellit sopivat hienosti korealaisen bulgogin seuraksi. Tarjoa lisukkeena riisiä ja tee kylkeen esimerkiksi limettimehusta, soijasta ja chilikastikkeesta sekoitettu kastike.
Lämmittävä burgundinpata

Burgundinpata on ihanaa klassikkoruokaa. Lämmittävä pata on kotoisa yhdistelmä herkullisen punaviinin kanssa.
Paistettu entrecôte ja tattikastike

Rouhea syysruoka syntyy entrecôtesta ja tattikastikkeesta. Yhdistelmän kruunaa perunat ja pavut ja lasillinen hyvää punaviiniä.
Entrecote

Paras entrecôte syntyy rasvaiseksi marmoroituneesta lihasta. Kruunaa pihvi herkullisella bernaisekastikkeella tai chimichurrilla.
”Makkaraperunat” ruskistetussa voissa ja sinappikastiketta

Kolme keittiömestaria kertovat suosikkireseptinsä mökkikauteen. Valtteri Sinkkosen suosikki kesälle on makkaraperunat. Tässä annoksessa voit käyttää kaikki edellisen päivän ylijäämänakit ja -makkarat, grillatut kepakot ja muut lihat.