Perunatortilla tryffelillä

Perunatortilla on espanjalainen maalaisherkku. Alta Alellan viinintekijä Mireia Pujol-Busquets Guillén jakoi rakkaan reseptinsä.
Quiche lorraine metsäsienistä

Quiche lorraine saa syksyn makua metsäsienistä. Suolaisesta piiraasta syntyy ruokaisa lounas neljälle. Kahvitarjoiluina piiras riittää 8–10 hengelle.
Kurpitsarisotto

Syksyinen risotto saa kermaisuutta ja väriä paahdetusta kurpitsasta ja cashewpähkinöistä.
Ali Nazik Kebab

Ali Nazik Kebab on täyttävä turkkilainen perinneruoka. Klassinen resepti tehdään pieneksi kuutioidusta lampaanlihasta, arkiversio syntyy jauhelihasta.
Maissikeitto & zhug

Maissikeitto saa särmää Lähi-idän mauista. Jemeniläinen chili-korianterisalsa, zhug, kruunaa annoksen.
Juuresquesadillat ja paprikasalsa

Juuresquesadillat tuovat arkeen meksikolaista väriä. Ne valmistuvat puolessa tunnissa leffailtaan tai nopeaksi iltaherkuksi.
Linssipata

Linssipata on helppo arkiherkku ja vain paranee muhiessaan yön yli jääkaapissa.
Possunpotka, vichyporkkanat ja vanhanajan sinappikastike

Loihdi kotiin ranskalaista brasserietunnelmaa possunpotkalla ja klassisella sinappikastikkeella.
Gulassi

Perinteisen gulassin tulisuutta on helppo säädellä muuntamalla chilin määrää. Parhaimmalta klassikkosoppa maistuu seuraavana päivänä.
Purjo-makkararisotto

Purjo-makkararisotto on lämmittävää turvaruokaa.
Feta-kvinoasalaatti

Feta-kvinoasalaatti syntyy käden käänteessä ja maistuu herkulliselta suositusviinin kera.
Luonnonkalapasta

Laatusäilykkeet ja pasta pelastavat arjen tohinassa. Ruokakirjoittaja ja -toimittaja Satu Koivisto suosii kotimaisia luonnonkalasäilykkeitä ja pyöräyttää niistä nopean luonnonkalapastan.
Perunarösti ja savusilakkamousse

Täydellinen pari sopii toisilleen kuin pehmeä silakkamousse ja rapea perunarösti. Voit paistaa röstit etukäteen ja lämmittää ne nopeasti ennen tarjoilua.