Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Nyt innostutaan saksalaisista viineistä, eikä mistä vain viineistä vaan naisten tekemistä. Tapasimme viisi saksalaista viininaista, jotka viitoittavat tietä miehisellä alalla. Viiniala on Euroopassa miesten valtakunta.
Näyttelijä Eija Vilpas oppi syömään ostereita Ranskan La Rochellessa. Se oli hänen aikuiselämänsä voimakkaimpia ruokaelämyksiä.
Kimin ura kokkina on kulkenut kotimaan Michelin-tähtiravintoloista maailman parhaana palkittuun ravintola Nomaan ja takaisin Suomeen. Juuri uudella Michelin-tähdellä palkitussa Inari-ravintolassaan hän antaa ruokien puhua puolestaan.
Espanjalaiset viinit. Maista nyt kiinnostavat tyylit ja lajikkeet. Poimimme Alkosta kuuden viinin värisuoran: valkoista, oranssia, punaista ja kuohuvaa.
Italia vei ykköspaikan sekä Vuoden luomupunaviini että Vuoden luomuvalkoviini -kategorioissa. Vuoden luomupunaviini on naturalviini ja luomuvalkoviini huippulaadukas soave.
Lautasella pettua, poroa ja jäkälää. Vierailimme Inarissa ravintola Aanaarissa, joka pokkasi Suomen Gastronomien Seuran Vuoden ravintola 2020 -tittelin.
I caught myself drinking disgusting wine at a party last week. Why am I drinking this?
New York Cityn mielenkiintoisimmat maut löytyvät Queensista, jonka kaksi miljoonaa asukasta edustavat 150 eri kansallisuutta. Alueen suurin nähtävyys onkin sen upean värikäs arki.
Vierailimme Wine Symposium – Spanish Wine Revolution -tapahtumassa. Espanjalaiset viinit kiinnostavat, lue corpinnat-tuottajien kuulumiset.
Ella Kanninen on Italian Toscanassa viihtyvä toimittaja, jonka lempiruokia ovat simpukkapasta ja villisikapata. Pastan seuraksi hän valitsee lasillisen kylmää vermentinoa.
Suomestakin löytyy tryffeleitä, luonnonvaraisten tryffelien kerääminen on vain Suomessa erilaista kuin manner-Euroopassa. Täällä metsään kannattaa suunnata vasta loppusyksystä, juuri ennen kuin maa jäätyy.
Tipaton tammikuu, alkoholiton viini. Mitä alkoholittomia juomavaihtoehtoja ravintoloissa kaadetaan lasiin? Kolme sommelieria vastaa.
Australiassa riehuvat maastopalot ja palot ovat vaivanneet myös muita viiniseutuja viime vuosina. Inhimilliset kärsimykset, infrastruktuurin ja luonnon tuhot ovat olleet suuria. Mutta mitä tapahtuu viineille? Artikkeli on julkaistu alunperin Viinilehdessä vuonna 2018.