Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Haluatko ostaa vastuullisia juomia? Mieti, millaisia vastuullisuuden arvoja haluat tukea ja valitse juomasi sen mukaan. Poimi tästä täsmävinkit juomavalintoihin.
Nyt kannattaa lasiin kaataa hapokasta, vehreää ja hivenen pippurista grüner veltlineriä.
Portugalilaiset “vihreät viinit” eli vinho verdet ovat pirskahtelevia, keveitä ja hapokkaita – eli täydellisiä kumppaneita kevääseen ja kesään.
Grillikauden korkkaa kesän taatusti herkullisin yhdistelmä: kreikkalaiset grillivartaat ja mehevän marjainen aussiviini. Peter Lehmann Portrait Shiraz 2020 on australialaisen pioneeritalon taidonnäyte ja kesägrillaajan paras ystävä.
Miltä kuulostaisi kuohuviini, joka haastaa samppanjan? Perinteisellä menetelmällä valmistuista huippucrémanteista löytyy upeita vaihtoehtoja samppanjalle.
Roseeviinien parhaita puolia on niiden monimuotoisuus. Vaihtoehtoja löytyy heleän vaaleanpunaisista provencelaisista aina Uuden maailman tumman pinkkeihin pullotteisiin.
Karsi prosenteista, älä mausta. Astetta kevyempi gin & tonic syntyy raikkaasta tonicista ja matala-alkoholisesta, ginin makumaailmaa myötäilevästä tisleestä.
Viinilehden Vuoden roseeviini on erittäin herkullinen ja poikkeuksellisen tasapainoinen pinot noir Saksan Pfalzista. Hopeamitalisti on hersyvän marjainen ja pirskahteleva portugalilainen. Pronssisijan nappasi saksalainen viini, jossa on tyylikkäitä marjaisia vivahteita.
Suomessa on kuusi olutsommelieria, jotka ovat suorittaneet Beer Sommelier- tutkinnon. Millaista on olutsommelierin työ?
Jännitys tiivistyy, kun pian kilpaillaan Suomen parhaan sommelierin tittelistä. Miten kilpailijat valmistautuvat kisaan? Mikä heitä motivoi ja ajaa eteenpäin? Jututimme kilpailuun osallistuvia sommeliereja.
Sommelier Antero Niemiaho rakastaa klassisia viinejä ja löytää Saksasta kiinnostavan valkoisen tilanteeseen kuin tilanteeseen. Pruuviin hän poimi neljä lajikeviiniä vaativaan makuun.
Casablancan viinintuottajia hakeutuu Chilessä uusille viljelyalueille ilmastonmuutoksen seurauksena.
Evääksi, ripeäksi lounaaksi tai nautiskelua pitkän kaavan kautta. Elegantit, raikkaat, tuhdit ja kekseliäät tanskalaiset smörrebrödit taipuvat moneen. Viinilehden Kööpenhaminassa asuva toimituspäällikkö Annukka Oksanen esittelee viisi smörrebrödsuosikkiaan kotikaupungistaan.