viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Ilmiöt

Raflasuositukset taskussa: parhaat ravintolasovellukset

13.06.2023 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Suuntaatko ulkomaille tai kesäreissulle kotimaassa? Ruokapaikan valinta on aina haastavaa, ja lempiravintolan löytäminen vielä vaikeampaa. Onneksi nykyään kaikki tarvittava kulkee mukanasi taskussa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Unohda Google Mapsin zoomailu ja Tripadvisorin kommenttikenttien lukeminen. Ravintoloiden löytäminen matkalla on nykyään paljon helpompaa. Listasimme elämää helpottavat ravintolasovellukset seuraavaa reissuasi varten.

MICHELIN Guide

Varmasti maailman tunnetuin opas jakelee ravintoloille tähtiä huippuluokan ruoasta ja palvelusta, mutta myös kuratoi ravintolasuosituksia Michelin-luokitusten ulkopuolelta. Haluatko tietää New Yorkin parhaat aamiaispaikat tai Lontoon romanttisimmat treffiravintolat? MICHELIN Guide on koonnut kaikki nämä sinulle valmiiksi.

Lataa MICHELIN Guide Google Playsta tai App Storesta.

Tripsteri

Tripsteri on matkamedia, opaskirjasarja, podcast ja verkkomatkaopas. Kaiken tämän lisäksi DayTripster -sovelluksessa matkavinkit kulkevat mukanasi näppärästi. Tutustu Barcelonaan, sukella Tokion sykkeeseen tai pysyttele koti-Suomessa. Ravintolavinkit suosittuihin kohteisiin pysyvät ajan tasalla ja kätesi ulottuvilla.

Lataa DayTripster Google Playsta tai App Storesta.

Raisin

Luulitteko, että natuviinien rakastajat olisi unohdettu? Ei toki! Raisin on natuviineihin keskittynyt sovellus, joka kokoaa yhteen viinit, tuottajat, viinibaarit ja -ravintolat aina Etelä-Afrikasta Helsinkiin asti.

Lataa Raisin Google Playsta tai App Storesta.

World Of Mouth

World Of Mouth haastaa perinteisen TripAdvisorin ja Michelin Guiden kokoamalla yhteen ravintolasuosituksia, jotka alan ammattilaiset ympäri maailmaa ovat valinneet. Alusta antaa sanan sommeliereille, fine dining -kokeille, nuudelihifistelijöille ja kaikille siltä väliltä. Yli 5 000 suositusta yli 2 000 kaupungista, ja palvelu kasvaa jatkuvasti.

Lataa World Of Mouth Google Playsta tai App Storesta.

Star Wine List

Star Wine List palkitsee vuoden parhaita viiniravintoloita ja -baareja, uutisoi alan tapahtumista ja kokoaa yhteen niin viinitapahtumia kuin ravintolavinkkejä.  Kiinnostavatko Hampurin herkullisimmat viinibaarit tai suomalaisten baarien parhaat kuohuviinilistat? Star Wine List kokoaa sinulle vinkit viinit edellä.

Lataa Star Wine List Google Playsta tai App Storesta.

Lue lisää

5 x Helsingin ravintolat, jotka lämmittävät talven tuiskeessa

13.02.2023 Anna-Kaisa Karppinen + kuvat ravintolat

Bonjour! Nämä ranskalaistyyliset ravintolat ja kahvilat houkuttelevat

20.09.2022 Anna-Kaisa Karppinen ja Heidi Kleemola + kuvat ravintolat

Turun saaristo: syö, juo & koe

27.06.2022 Viinilehden toimitus + kuvat ravintolat

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä