Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Syksyllä 2018 Fiskarsiin Itävallasta kylmäkuljetetut luomurypäleet ovat nyt käyneet viiniksi Suomess...
Talvi on sitrushedelmien sesonkia. Satsumasta ja klementiinistä kausi alkaa, niitä seuraavat greippi, limetti, appelsiini, sitruuna ja veriappelsiini.
Ismo Sipeläinen, 28-vuotias kokki ja Suomen Bocuse d’Or -edustaja. Työskennellyt kokkina 15-vuotiaasta. Kotoisin Sammatista, asuu Helsingissä.
Cocktailit ovat yhä suositumpia – myös alkoholittomina. Ongelmana alkoholittomissa drinkeissä on usein mehumaisuus, niistä puuttuu helposti ”kärki”. Tähän ongelmaan on nyt kehitetty tislattu alkoholiton viina.
Joulu ilman glögiä on kuin talvi ilman lunta. Maistelimme Alkon vaaleita glögejä.
Tv-tuottaja-, tietokirjailija- ja seikkailijakaksikko Tunna Milonoff ja Riku Rantala ovat rypäleenpoljennan suomenmestareita. Kulinaristeiksi ja viinidiggareiksi tunnustautuvat miehet eivät pelkää kertoa mielipiteitään myöskään alkoholi- ja viiniasioissa.
Viinit pyritään tekemään muottiin, joka miellyttää ensisijaisesti viinejä arvostelevia kirjoittajia. Näin väittää kansainvälisesti tunnettu alkuviinien puolestapuhuja Isabelle Legeron.
Suurin osa maailman viinikirjallisuudesta jää harmi kyllä suomentamatta. Poimimme lukemiseksi viisi modernia ja kattavaa englanninkielistä viinitietokirjaa.
Erkki Piitulainen nappasi hopeaa kansainvälisessä World Blind Tasting Championships 2018 -kilpailussa.
Aino Seppo, 60, on näyttelijä, joka on työskennellyt vuosia Helsingin Kaupunginteatterissa sekä lukuisissa elokuva- ja televisiorooleissa.
Yhdistä kaksi viikonloppuherkkua irtokarkit ja olut. Löydä yllättäviä makupareja ja koe uusia makuelämyksiä.
Islannin olutkulttuuri, onko sitä? Näin voitiin perustellusti kysyä vielä kymmenisen vuotta sitten, mutta nyt Islanti kirii oluillaan muiden maiden rinnalle – ellei jo ohikin.