Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Pietari yllättää mielenkiintoisilla ravintoloilla, baareilla ja salakapakoilla – jos vain tietää min...
Kemissä 25 000 kuutiota lunta ja jäätä muuttui tammikuussa jälleen lumilinnaksi. Merivedestä jäädyte...
Huippuvuorilla sijaitsevan Huset-ravintolan viinilista on Pohjois-Euroopan laajin. Matkailija voi valita suosikkinsa noin 20 000 viinin joukosta.
Keittiömestari Erik Mansikka uudisti ensin Turun ravintolakenttää, nyt hän laittoi joulupöydän herkut uusiksi Viini-lehdessä. Lue Mansikan haastattelu.
Ravintola Murun keittiömestari Henri Alén arvostaa ranskalaista keittiötä. Hän kertoo tuntevansa sen paremmin kuin suomalaisen keittiön. Mutta miksi Alén ei perustaisi italialaista ravintolaa?