viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Ravintolat

Kemin jäätävä elämys

21.01.2017 Elisa

Kemissä 25 000 kuutiota lunta ja jäätä muuttui tammikuussa jälleen lumilinnaksi. Merivedestä jäädytettyjen pöytien ääressä voi nauttia myös kolmen ruokalajin illallisen. Pukeutumiskoodi kolmen ruokalajin illalliselle on käytännöllinen: Toppapuku, talvijalkineet, käsineet ja hattu. Kerrankin saa syödä hattu päässä. Se on jopa toivottavaa, Kemin lumilinnan sisälämpötila kun on aina viisi astetta pakkasella. Yli 200-paikkaisessa ravintolassa voi nauttia […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Kemissä 25 000 kuutiota lunta ja jäätä muuttui tammikuussa jälleen lumilinnaksi. Merivedestä jäädytettyjen pöytien ääressä voi nauttia myös kolmen ruokalajin illallisen.

Pukeutumiskoodi kolmen ruokalajin illalliselle on käytännöllinen: Toppapuku, talvijalkineet, käsineet ja hattu. Kerrankin saa syödä hattu päässä. Se on jopa toivottavaa, Kemin lumilinnan sisälämpötila kun on aina viisi astetta pakkasella.
Yli 200-paikkaisessa ravintolassa voi nauttia jääpöytien ääressä illallisen lisäksi myös lounasta, kylmiä sekä lämpimiä juomia ja pientä makeaa.
”Aterimissa on silikonipäät, joten ne eivät tunnu yhtä kylmiltä kuin teräksiset vastaavat. Ruoan uskaltaa syödä jopa ilman hanskoja”, ravintolatoimen päällikkö Merja Hooli kertoo.

Ruoan saaminen lämpimänä asiakkaalle jääpöydän ääreen on hiottu prosessi, jossa tarkkuus ja lämpötilojen mittaaminen ovat avainasemassa.
”Monesti asiakkaat hämmästyvät saadessaan eteensä ruoan jopa lämpimämpänä kuin normaalioloissa. Se on vuosien kokemuksen ja työn hiomisen tulos. Viininkin lämpötiloista kannetaan huolta. Kenenkään ei tarvitse juoda jääkylmää punaviiniä”, Hooli lupaa.

visitkemi.fi.

Lue lisää

Raflasuositukset taskussa: parhaat ravintolasovellukset

13.06.2023 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

5 x Helsingin ravintolat, jotka lämmittävät talven tuiskeessa

13.02.2023 Anna-Kaisa Karppinen + kuvat ravintolat

Bonjour! Nämä ranskalaistyyliset ravintolat ja kahvilat houkuttelevat

20.09.2022 Anna-Kaisa Karppinen ja Heidi Kleemola + kuvat ravintolat

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä