Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Vuosien chardonnay-välttelyn jälkeen kelkka on kääntynyt ja tammitettu chardonnay on jälleen ihanaa herkkua ja maistuu mitä erinomaisemmin erilaisten ruokien kanssa.
DO Cava on natissut liitoksissaan jo jonkin aikaa. Mutta mikä on cavasta eronneiden huipputilojen perustama oma Corpinnat-luokitus?
Pohjoisitalialainen Franciacortan alue tuottaa yhä enemmän kiinnostavia ja korkealaatuisia kuohuviinejä. Alueella satsataan nyt erityisesti luomuviljelyyn.
Osaatko käyttää kuohuviinitermejä oikein ja oikeassa paikassa? Virkistä muistiasi näillä termeillä ja opi uutta kuohuvista!
Trenditietoiset viinikauppiaat ja ravintoloitsijat haalivat magnum-pulloihin pullotettuja viinejä, sillä kysyntä kasvaa koko ajan. Magnum-pullo nostaa tunnelman häissä ja juhlissa; se on juhlava, erottuva ja antelias. Talon viinien tarjoaminen laseittain magnumista kertoo sommelierin intohimosta ja osaamisesta. Markkina on kasvussa, mutta myös muutoksessa.
Pinot Meunier on yksi yleisimmin samppanjassa käytetyistä rypäleistä Chardonnayn ja Pinot Noirin lisäksi. Se tuo samppanjaan nuorta hedelmällisyyttä, täyteläisyyttä ja runsautta.
Tarhalta tynnyriin on Viinilehden juttusarja, jossa tutustumme viininteon saloihin. Hyppää kyytiin ja seuraa rypäleen matkaa tarhalta pulloon.
Tiedätkö miten kuohuviini tarjoillaan oikeaoppisesti? Kuohuviinin tarjoilu ei ole vaikeaa, kunhan muistat tärkeimmän – eli oikeaoppisen viilennyksen. Näillä vinkeillä tarjoilet kulpajuomat oikein ja tuot tarjoiluun näyttävyyttä.
Samppanjoiden maailmanlaajuinen suosion kasvu on nostanut niiden hintoja entistä korkeammalle. Kuohuviinien yleinen kulutuksen kasvu on puolestaan nostanut samppanjoiden haastajiksi laadukkaita, muualla kuin Ranskan Champagnessa tuotettuja, kuohuviinejä.
Tarhalta tynnyriin on Viinilehden juttusarja, jossa tutustumme viininteon saloihin. Hyppää kyytiin ja seuraa rypäleen matkaa tarhalta pulloon.
Näillä vinkeillä onnistut kerta toisensa jälkeen brunssikuoharin tai illallissamppanjan valinnassa.
Glera-rypäleestä tuotetaan kevyttä ja kuplivaa proseccoa, jonka suosion kasvulle ei näy loppua.
Tarhalta tynnyriin on Viinilehden juttusarja, jossa tutustumme viininteon saloihin. Hyppää kyytiin ja seuraa rypäleen matkaa tarhalta pulloon.