Ainekset
80 g voita
4 tuorepastalevyä (esim. Rana)
250 g portobellosieniä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1/4 tl suolaa
150 g puolipehmeää vuohenjuustoa
(pähkinöitä)
mustapippuria myllystä
basilikaa
Valmistusohje
1. Paahda voi kattilassa vaalean ruskeaksi. Nosta kattila sivuun levyltä, mutta pidä voisula lämpimänä kannen alla.
2. Pilko sienet, hienonna sipulit. Paista seosta pannulla, kunnes sipuli on pehmeää. Mausta suolalla.
3. Keitä pastalevyjä noin 2 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Nosta levyt suoraan (kuumennetuille) lautasille. Lisää päälle sieniseos ja murennettu juusto. Valuta pinnalle voisula ja viimeistele annokset basilikalla sekä mustapippurilla (ja rouhituilla pähkinöillä). Tarjoile lasagne suositusviinin kera.