Osteri

Ostereita, pikkelöityä punasipulia, sitruunaa ja tabascoa

Osterin merellinen maku täydentyy hienosti viinin mineraalisilla vivahteilla.

12 h 30 min
servings 4 annosta

23.02.2022 Elisa Ojala + Kuva Laura Riihelä

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

24 osteria

2 punasipulia

1 dl vettä

1/2 dl sokeria

1/4 dl väkiviinaetikkaa

1 sitruuna

1 rkl ruohosipulia hienonnettuna

tabascoa

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipulit.
2. Kiehauta vesi, sokeri ja etikka. Kaada liemi hienonnetun punasipulin päälle ja anna maustua yön yli.
3. Leikkaa sitruuna lohkoiksi.
4. Avaa osterit juuri ennen tarjoilua.
5. Lisää ostereiden päälle etikoitua sipulia, hienonnettua ruohosipulia, tippa tabascoa ja hiven sitruunanmehua.

Viinisuositus

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla