Helpot ja herkulliset kalaleivät

Helpot ja herkulliset kalaleivät

Kotimaisesta kalasäilykkeestä syntyy helpot ja herkulliset kalaleivät. Nauti viilennetyn valkoviinin kanssa.

servings 4 annosta

04.01.2022 Resepti Elisa Ojala + kuva Laura Riihelä

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

6–8 viipaletta rapeakuorista leipää

1 pkt (250 g) kotijuustoa, esim. Valio

1 valkosipulinkynsi

1 prk kotimaista kalasäilykettä, esim. Järvi-Suomen kalatuote

1 rkl öljyä (kalatölkistä)

Valmistusohje

1. Viipaloi kotijuusto. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynsi hyvin ohueksi. Avaa kalasäilykepurkki.
2. Asettele leipäviipaleille kotijuustoa, kalaa ja muutama lastu valkosipulia. Valuta päälle öljyä. Voit hyvin käyttää kalapurkin öljyä tai oliiviöljyä.
3. Nauti leivät raikkaan valkoviinin kanssa.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla