Ainekset
8 kpl keskikokoisia marenkeja (esim. Walkers)
2 dl kuohu- tai vispikermaa
2 rkl sokeria
1 dl turkkilaista jogurttia
*
Marinoidut mansikat:
500 g mansikoita
2 rkl vaniljasokeria
1–2 tl ruusuvettä (esim. Steenberg)
Valmistusohje
1. Vatkaa kerma ja sokeri vaahdoksi.
2. Sekoita kermavaahtoon turkkilainen jogurtti.
3. Putsaa ja pilko mansikat paloiksi. Laita mansikat kulhoon, mausta vaniljasokerilla ja ruusuvedellä. Anna mehustua 15 minuuttia.
4. Kokoa pavlova-leivokset. Laita marenki-kiekot lautaselle. Nosta marenkien päälle kermatäytettä ja mansikoita.
Viinisuositukset:
Suagna Rosé Moscato Spumante
viinikellari.com, 10,70 €