viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Reseptit

Grillatut korealaiset kukkakaalipihvit

06.09.2019 Suvi Rüster + Viinisuositukset Antti Rinta-Huumo + Kuvat Sami Repo

time Created with Sketch.
20 min
servings Created with Sketch.
4 annosta

Kukkakaalipihvit valmistuvat nopeasti grillissä ja korealainen gochujang-tahna maustaa pihvit tuliseksi.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

1 kukkakaali

1–2 rkl gochujang-tahnaa

2 rkl soijaa

2 rkl hunajaa

1 rkl seesaminsiemenöljyä

ripaus suolaa

*

Lisäksi

1 dl korianteria hienonnettuna

1 dl suolapähkinöitä

2 dl mustikoita

Valmistusohje

1. Huuhtele kukkakaali. Aseta kukkakaali leikkuulaudalle kanta lautaa vasten ja leikkaa viipaleiksi niin, että kukinnot pysyvät kiinni viipaleessa.
2. Sekoita gochujang, soija, hunaja, seesaminsiemenöljy ja suola kulhossa.
3. Aseta kukkakaaliviipaleet halsterin sisälle. Valele kukkakaalit gochujang-marinadilla. Grillaa välillä käännellen ja marinadilla valellen 5–7 minuuttia, kunnes kukkakaali tuntuu pehmeän kypsältä.
4. Nosta kukkakaalit tarjoiluvadille. Valuta päälle loput marinadikastikkeesta. Ripottele päälle hienonnettua korianteria, rouhittuja suolapähkinöitä ja mustikoita.

Vinkki! Voit kypsentää marinadilla valellut kukkakaalipihvit myös 225-asteisessa uunissa noin 10 minuutissa.

Viinisuositus

Pfaff Pinot Gris 2020

Alkon tuotenro 1:

Valkoviini
14,98 €
0,75 l
Edullinen ostos
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Hiillostettua lohta, kukkakaalia & parsaa

time Created with Sketch.
5 h
Kalaruoka
Pääruoka
Alkuruoka

Kukkakaali-kuskussalaatti

Gluteeniton Kasvisruoka

Lue lisää

Lempeä kuhaconfit ja hapokas itävaltalainen riesling sopivat kesän kevyempiin herkutteluhetkiin

Kaupallinen yhteistyö

16.07.2020 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä