Ainekset
1 (noin 1 kg) savusiika
keitettyjä perunoita
*
Kurkkusalaatti:
2 pientä kurkkua
1 ruukku ruohosipulia
1 ruukku kirveliä
1 sitruuna
1 dl kreikkalaista jogurttia
1/2 tl suolaa
rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
- Valmista kurkkusalaatti. Pese kurkku. Leikkaa pituussuuntaan halki ja poista siemenet. Viipaloi kurkku. Hienonna yrtit.
- Pese sitruuna. Raasta kuori ja purista puolikkaasta sitruunasta mehu.
- Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja anna salaatin maustua jääkaapissa hetki.
- Tarjoa kurkkusalaatti savusiian ja keitettyjen uusien perunoiden kanssa.
Viinisuositus
Jean-Marc Brocard Saint-Bris Sauvignon 2015
Alkon tuotenro 1:
15,50 €
0,75 l
Laatu vastaa hintaa
Albert Bichot Bourgogne Vieilles Vignes de Chardonnay 2017
Alkon tuotenro 1: