Parsagnocchit

Valmiista perunagnoccheista ja parsasta syntyy alle puolessa tunnissa herkkuateria neljälle. Voit keittää parsan ja gnocchit jo etukäteen, jolloin ruoka valmistuu vieläkin nopeammin.

25 min
servings 4 annosta

06.04.2021 Taina Salovaara + Kuva Laura Riihelä

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

1 nippu (500 g) parsaa (valkoista tai vihreää)

1 pkt (500 g) perunagnoccheja (esim. Rana)

50 g voita

2 rkl oliiviöljyä

2 valkosipulinkynttä

2 tl sitruunamehua

1/2 tl hiutalesuolaa

1/2 tl mustapippuria

100 g parmesaania

tuoretta minttua

tuoretta basilikaa

Valmistusohje

1. Kuori parsat, taita pois kuivat kannat. Keitä vihreitä parsoja niukassa, suolalla maustetussa vedessä 3–5 minuuttia, valkoisia parsoja noin 10 minuuttia. Paloittele parsat.
2. Keitä gnocchit pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta siivilässä.
3. Kuumenna voi-öljyseos paistokasarissa, puserra sekaan kuoritut valkosipulinkynnet. Lisää gnocchit ja paista niihin väriä. Lisää parsapalat, kuumenna hetki. Mausta ruoka sitruunamehulla, hiutalesuolalla ja mustapippurilla.
4. Viimeistele ruoka raastetulla parmesaanilla ja silputuilla tuoreyrteillä.

Viinisuositukset

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla