Ainekset
6–8 annosta
20 minuuttia
*
8 sormikeksiä
1 dl kahvia
2 rkl sokeria
1 appelsiini (kuoriraaste ja 1/2 dl mehua)
2 dl vispikermaa
1/2 dl sokeria
200 g mascarbone-juustoa
*
Koristeluun:
kaakaojauhetta
appelsiinin kuorisuikaleita tai -lohkoja
Valmistusohje
1. Asettele sormikeksit annoskulhojen pohjalle (1–2 kappaletta). Tarvittaessa pilko keksejä.
2. Raasta appelsiinin kuori hienoksi raasteeksi, purista appelsiinista mehu.
3. Mausta kahvi sokerilla ja appelsiinimehulla (1/2 dl). Kostuta keksit kahvilla.
4. Vaahdota kerma, mausta sokerilla ja appelsiinin kuoriraasteella. Sekoita mascarbone kermavaahdon joukkoon.
5. Levitä mascarbonetäyte kulhoihin keksien päälle. Koristele annokset kaakaolla ja appelsiinin kuorisuikaleilla tai appelsiinilohkoilla.
6. Anna maustua jääkaapissa hetki ennen tarjoilua.