Ainekset
6 annosta
*
1 l mansikoita
1/2 dl sokeria
2 dl kuohukermaa
1 pkt (250 g) mascarpone-juustoa
1 dl lemon curd -tahnaa
1 pkt (260 g) Bastogne-keksejä (LU)
3 dl mustikoita tai vadelmia
Valmistusohje
1. Survo mansikat yhdessä sokerin kanssa haarukkaa apuna käyttäen karkeaksi soseeksi. Säästä muutama mansikka koristeluun.
2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kerman joukkoon mascarpone ja lemon curd -sitruunatahna.
3. Murskaa keksit karkeaksi rouheeksi.
4. Laita tarjoiluastioina toimivien laseihin pohjalle keksimuruja, päälle mansikkasurvosta ja kokonaisia mustikoita tai vadelmia ja marjojen päälle kerros sitruunavaahtoa. Toista homma.
5. Koristele jälkiruoat lopuilla marjoilla.