viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
graavilohipasta
Yleinen

Nopea graavilohipasta

09.02.2018 Suvi Rüster + Kuva Sami Repo + Viinisuositus Antti Rinta-Huumo

Nopea graavilohipasta on pikaruokaa parhaimmillaan, valmista reilussa vartissa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

4 annosta

munaton

15 min + 15 min pastan keittämiseen

*

150 g graavilohiviipaleita

1 punainen chili

1/2 pieni punasipuli

1 valkosipulinkynsi

1 limetin mehu

3 rkl oliiviöljyä

250 g caserecce-tai penne-pastaa

vettä

suolaa

1 dl pecorinoa tai manchegoa raastettuna

1 dl korianteria hienonnettuna

sormisuolaa

Valmistusohje

1. Leikkaa graavilohi pieniksi kuutioiksi.
2. Huuhtele chili, halkaise ja poista valkoiset siemenkalvot. Hienonna chili. Kuori ja hienonna punasipulinpuolikas ja valkosipulinkynsi.
3. Sekoita tarjoilukulhossa graavilohi, chili, punasipuli, valkosipuli, limettimehu ja oliiviöljy.
4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisen ajan kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
5. Valuta pasta lävikössä. Sekoita pasta kuumana graavilohiseoksen joukkoon.
6. Lisää joukkoon pecorinoraaste ja hienonnettu korianteri. Ripottele päälle vielä hieman sormisuolaa. Tarjoile graavilohipasta heti kuumana tai jäähtyneenä pastasalaatin tapaan.

Viinisuositus

Jurtschitsch Platin Riesling 2020

Alkon tuotenro 1:

Valkoviini Niederösterreich
15,98 €
0,75 l
Edullinen ostos
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Luonnonkalapasta

time Created with Sketch.
20 min
Kalaruoka
Pääruoka

Juustopasta

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Kesäkurpitsapasta

time Created with Sketch.
60 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Uunilihapullat ja unelma-cabernet

Kaupallinen yhteistyö

22.11.2024 Viinilehden toimitus

Välipäivän pastat – hyödynnä joulupöydän jämät!

21.12.2023 Anna-Kaisa Karppinen + kuvat Elvi Rista

Astetta superiorempi arki: tuunatut raviolit ja herkulliset ripasso superioret

Kaupallinen yhteistyö

11.04.2023 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä