Mokkapalat Deluxe

1. Sulata mutakakku pakkauksen ohjeen mukaan. 2. Sulata kuorrutteen voi kattilassa. 3. Lisää voisulan sekaan suklaa ja anna sulaa. 4. Mittaa kahvilikööri ja tomusokeri kattilaan, sekoita tasaiseksi kuorrutteeksi. Lisää tarvittaessa tomusokeria, jos kuorrute on kovin löysää. 5. Levitä kuorrute kakulle. Ripottele pintaan rouhittua suklaata ja nonparelleja. 6. Anna jähmettyä jääkaapissa vartti. 7. Leikkaa kakku paloiksi […]

27.11.2017 Elisa Johansson + Kuva Sami Piskonen

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

10 annosta

10 min + 15 min jähmettymiseen

*

1 (400 g) pakastemutakakku (esim. Frödinge)

*

Kuorrutus:

20 g voita

20 g tummaa suklaata

2 rkl kahvilikööriä

noin 2 dl tomusokeria

*

Koristeluun:

50 g tummaa suklaata

kultaisia nonparelleja (esim. Dr Oetker)

Valmistusohje

1. Sulata mutakakku pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Sulata kuorrutteen voi kattilassa.
3. Lisää voisulan sekaan suklaa ja anna sulaa.
4. Mittaa kahvilikööri ja tomusokeri kattilaan, sekoita tasaiseksi kuorrutteeksi. Lisää tarvittaessa tomusokeria, jos kuorrute on kovin löysää.
5. Levitä kuorrute kakulle. Ripottele pintaan rouhittua suklaata ja nonparelleja.
6. Anna jähmettyä jääkaapissa vartti.
7. Leikkaa kakku paloiksi tai nosta kokonaisena pöytään, tarjoa kahvin kanssa.

Kahvisuositus:

Paulig on yhdistänyt suomalaisia ”perinneherkkuja” ja kahvia. Mokkapalat saa rinnalleen makupariksi Juhla Mokka Tumma Paahdon.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla