Ainekset
10 annosta
10 min + 15 min jähmettymiseen
*
1 (400 g) pakastemutakakku (esim. Frödinge)
*
Kuorrutus:
20 g voita
20 g tummaa suklaata
2 rkl kahvilikööriä
noin 2 dl tomusokeria
*
Koristeluun:
50 g tummaa suklaata
kultaisia nonparelleja (esim. Dr Oetker)
Valmistusohje
1. Sulata mutakakku pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Sulata kuorrutteen voi kattilassa.
3. Lisää voisulan sekaan suklaa ja anna sulaa.
4. Mittaa kahvilikööri ja tomusokeri kattilaan, sekoita tasaiseksi kuorrutteeksi. Lisää tarvittaessa tomusokeria, jos kuorrute on kovin löysää.
5. Levitä kuorrute kakulle. Ripottele pintaan rouhittua suklaata ja nonparelleja.
6. Anna jähmettyä jääkaapissa vartti.
7. Leikkaa kakku paloiksi tai nosta kokonaisena pöytään, tarjoa kahvin kanssa.
Kahvisuositus:
Paulig on yhdistänyt suomalaisia ”perinneherkkuja” ja kahvia. Mokkapalat saa rinnalleen makupariksi Juhla Mokka Tumma Paahdon.