viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Paistettua sisäfileetä ja paprikaa

26.06.2012 Antti Vahtera

Halkaise paprikat, poista siemenet ja valkoiset osat. Leikkaa paprikat ohuiksi suikaleiksi pitkittäin. Pyörittele palat öljyssä ja levitä ne uunivuokaan. Mausta pippurilla ja suolalla. Paahda paprikasuikaleet pehmeiksi 200-asteisessa uunissa. Poista naudanfileestä kalvot ja ylimääräiset rasvat. Leikkaa liha 3 cm:n kuutioiksi. Mausta ne pippurilla ja suolalla. Anna lihan lämmetä huoneenlämpöiseksi ennen paistamista. Paista lihat pannulla oliiviöljyssä joka […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

600 g naudan sisäfileetä

3 kpl punaista paprikaa

1 dl oliiviöljyä

0,5 dl silputtua ruohosipulia

mustapippuria myllystä

suolaa

Valmistusohje

Halkaise paprikat, poista siemenet ja valkoiset osat. Leikkaa paprikat ohuiksi suikaleiksi pitkittäin. Pyörittele palat öljyssä ja levitä ne uunivuokaan. Mausta pippurilla ja suolalla. Paahda paprikasuikaleet pehmeiksi 200-asteisessa uunissa. Poista naudanfileestä kalvot ja ylimääräiset rasvat. Leikkaa liha 3 cm:n kuutioiksi. Mausta ne pippurilla ja suolalla. Anna lihan lämmetä huoneenlämpöiseksi ennen paistamista.

Paista lihat pannulla oliiviöljyssä joka puolelta nopeasti, mutta jätä sisältä mediumiksi. Ripottele joukkoon silputtu ruohosipuli. Sekoita lihat paprikoiden kanssa ja herkuttele heti.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Jogurttia, mozzarellaa, tilliä ja chilikurkkuja

time Created with Sketch.
15–30 min
Pikkusyötävä

Pinaatti-fetapiiraat

time Created with Sketch.
1 h 15 min
Leivonnainen
Jälkiruoka

Appelsiinia ja lakritsia

time Created with Sketch.
30 min

Lue lisää

Viinimestari Krista Mänttäri: ”Kun etsin viinejä, saan hullutella täysillä”

10.04.2025 Paula Kultanen Ribas + Kuvat Johanna Erjonsalo

Alko tuo myyntiin harvinaisia arvoviinejä

09.04.2025 Satu Salmitie + kuva Shutterstock

Ruinartin Frédéric Panaïotis: ”Haluan tehdä samppanjoita, jotka saavat ihmiset hymyilemään”

07.04.2025 Sanna Kissakangas + kuva Ruinart

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä