viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Sisäfileenoisetit ja papu-kaprishöystöä

26.06.2012 Antti Vahtera

Poista lihasta kalvot ja jänteet. Leikkaa liha pieniksi pihveiksi. Mausta suolalla, pippurilla ja ruskista pannulla kevyesti. Viipaloi perunat, kuori pavut ja kuutioi tomaatin lihat. Kuullota sipulit oliiviöljyssä ja lisää loput ainekset joukkoon. Mausta pippurilla ja tarkista suola. Kypsennä pihvit 200-asteisessa uunissa n. 10 – 15 min. mediumiksi. Nosta höystö lautaselle ja aseta pihvi höystön päälle.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

600 g naudan sisäfileetä

n. 12 pientä keitettyä kiinteää perunaa

2 dl vihreitä tuoreita papuja

2 dl valkoisia tuoreita papuja

2 kaltattua tomaattia

2 silputtua salottisipulia

1 dl kaprista

1 dl oliiviöljyä

1 dl silputtua persiljaa

1 dl silputtua ruohosipulia

mustapippuria

suolaa

Valmistusohje

Poista lihasta kalvot ja jänteet. Leikkaa liha pieniksi pihveiksi. Mausta suolalla, pippurilla ja ruskista pannulla kevyesti. Viipaloi perunat, kuori pavut ja kuutioi tomaatin lihat. Kuullota sipulit oliiviöljyssä ja lisää loput ainekset joukkoon. Mausta pippurilla ja tarkista suola. Kypsennä pihvit 200-asteisessa uunissa n. 10 – 15 min. mediumiksi. Nosta höystö lautaselle ja aseta pihvi höystön päälle.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Jogurttia, mozzarellaa, tilliä ja chilikurkkuja

time Created with Sketch.
15–30 min
Pikkusyötävä

Pinaatti-fetapiiraat

time Created with Sketch.
1 h 15 min
Leivonnainen
Jälkiruoka

Appelsiinia ja lakritsia

time Created with Sketch.
30 min

Lue lisää

Kuohuva eleganssi – Viinilehden Vuoden samppanja ja Vuoden kuohuviini on valittu

16.04.2025 Viinilehden toimitus

Voisiko tulevaisuudessa ostaa ravintolasta viiniä mukaan?

16.04.2025 Annukka Oksanen + kuvat Satu Salmitie ja Shutterstock

Espanjan viileimmät – pruuvissa neljä keväistä valkoviiniä

14.04.2025 Antero Niemiaho

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä