Ainekset
2 luutonta ankanrintaa
1 savustuspussi
mustapippuria
suolaa
Waldorfin salaatti
1 pieni selleri
1 sitruunan mehu
2 omenaa
2 dl maustamatonta majoneesia
(Caschew-pähkinöitä)
mustapippuria
suolaa
Valmistusohje
Tee ankanrintaan rasvapuolelle kevyet viillot melkein lihaan asti. Ruskista rinnat paistinpannulla. Paista rasvapuoli ensin hyvin rapeaksi ja vatsapuolta vain hetken. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita rinnat savustuspussiin ja anna savustua n. 10 min. Ota rinnat pois savustuspussista ja paista 200-asteisessa uunissa n. 10 min. Anna vetäytyä hyvin ennen viipalointia.
Waldorfin salaatti
Suikaloi kuoritut sellerit ja kypsennä sitruunalla maustetussa vedessä. Nosta sellerit jääveteen ja siivilöi vesi pois, kuivaa sellerit paperilla. Suikaloi kuoritut omenat. Sekoita omenat, sellerit ja pähkinät majoneesiin. Mausta.