Rapea vuohenjuustosalaatti

Leikkaa juusto puolen sentin paksuisiksi siivuiksi. Gratinoi 220-aseisessa uunissa tai vastuksen alla kunnes juusto on saanut kauniin värin. Leikkaa leipä suikaleiksi. Paahda leivät pannussa oliiviöljyssä. Revi salaatti pieneksi, silppua sipulit ja viipaloi retiisit. Sekoita ainekset keskenään salaatinkasikkeen kera ja asettele vuohenjuusto salaatin päälle. Salaatinkastike Kuori ja silppua sipuli hienoksi. Sekoita sinappi ja sipuli keskenään. Lisää […]

26.06.2012 Antti Vahtera

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

1 tanko minivuohenjuustoa

4 siivua tummaa leipää

1 kerä rapeaa salaattia

1 nippu retiisiä

2-3 kevätsipulia

Salaatinkastike

2 dl maissiöljyä

0,5 dl punaviinietikkaa

1 salottisipuli

2 rkl Dijon-sinappia

1 tl sokeria

Maldon -suolaa

mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Leikkaa juusto puolen sentin paksuisiksi siivuiksi. Gratinoi 220-aseisessa uunissa tai vastuksen alla kunnes juusto on saanut kauniin värin. Leikkaa leipä suikaleiksi. Paahda leivät pannussa oliiviöljyssä. Revi salaatti pieneksi, silppua sipulit ja viipaloi retiisit. Sekoita ainekset keskenään salaatinkasikkeen kera ja asettele vuohenjuusto salaatin päälle.

Salaatinkastike

Kuori ja silppua sipuli hienoksi. Sekoita sinappi ja sipuli keskenään. Lisää öljyä ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lisää punaviinietikka. Mausta sokerilla, suolalla ja pippurilla. Kaada kastike pulloon ja ravistele sitä ennen käyttöä.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla