viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Paistettua merianturaa, anjovisfileitä ja puikulaperunaa

26.06.2012 Antti Vahtera

Poista merianturoista nahka ja pää. Mausta kalat molemmin puolin pippurilla ja vähällä suolalla. Paista kalat paistinpannulla kirkastetussa voissa miedolla lämmöllä. Käännä kalat, levitä niille anjovisfileet ja raastettua piparjuurta ja jatka paistamista. Lisää pannulle myös kuoritut ja halkaistut perunat. Valuta sitruunamehu kalojen päälle. Voit kokeilla kalan kypsyyttä haarukalla, kun fileet irtoavat ruodosta, ne ovat kypsiä. Nostele […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

4 kokonaista merianturaa

1 dl kirkastettua voita

0,5 dl raastettua piparjuurta

12 anjovisfileetä

12 keitettyä puikulaperunaa

1 sitruunan mehu

mustapippuria myllystä

suolaa

Valmistusohje

Poista merianturoista nahka ja pää. Mausta kalat molemmin puolin pippurilla ja vähällä suolalla. Paista kalat paistinpannulla kirkastetussa voissa miedolla lämmöllä. Käännä kalat, levitä niille anjovisfileet ja raastettua piparjuurta ja jatka paistamista. Lisää pannulle myös kuoritut ja halkaistut perunat. Valuta sitruunamehu kalojen päälle. Voit kokeilla kalan kypsyyttä haarukalla, kun fileet irtoavat ruodosta, ne ovat kypsiä. Nostele kalat ja perunat lautasille, lusikoi vielä sitruunavoi pannulta kalojen ja perunoiden päälle.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Tomaattirisotto

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Juustoleipä

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Uudenvuoden piccolot – pikkupullot rakettien paukkeeseen

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Joulun jämäpastat! Täydellistä välipäivien herkutteluun

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Elvi Rista + tyyli Juuli Hakkarainen

Viinilehden vuoden kokatuimmat reseptit 2024

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä