Roquefort-etanat voitaikinalehikäisessä

Paista silputtuja sipuleita ja etanoita kasarissa kunnes sipulit ovat läpikuultavia. Lisää kanaliemi, kerma ja persilja ja keitä hetki. Lisää lopuksi 100 g juustoa ja mausta kastike pippureilla. Kaaviloi voitaikina 0,5 cm:n paksuiseksi levyksi. Ota taikinapyörällä tai muotilla haluamasi muotoisia levyjä. Jaa loput juustosta taikinalevyjen päälle ja paista hetki 200 C uunissa. Leikkaa lehikäiset kahteen tai […]

26.06.2012 Antti Vahtera

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

100 g voitaikinaa

28-30 etanaa

2 salottisipulia

2 rkl persiljaa

2 dl kermaa

150 g Roquefort-juustoa

2 dl kanalientä

valko- ja mustapippuria myllystä

cayennepippuria

Valmistusohje

Paista silputtuja sipuleita ja etanoita kasarissa kunnes sipulit ovat läpikuultavia. Lisää kanaliemi, kerma ja persilja ja keitä hetki. Lisää lopuksi 100 g juustoa ja mausta kastike pippureilla.

Kaaviloi voitaikina 0,5 cm:n paksuiseksi levyksi. Ota taikinapyörällä tai muotilla haluamasi muotoisia levyjä. Jaa loput juustosta taikinalevyjen päälle ja paista hetki 200 C uunissa.

Leikkaa lehikäiset kahteen tai kolmeen osaan ja annostele etanat ja kastike lehikäisille.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla