Roquefort-etanat voitaikinalehikäisessä

Paista silputtuja sipuleita ja etanoita kasarissa kunnes sipulit ovat läpikuultavia. Lisää kanaliemi, kerma ja persilja ja keitä hetki. Lisää lopuksi 100 g juustoa ja mausta kastike pippureilla. Kaaviloi voitaikina 0,5 cm:n paksuiseksi levyksi. Ota taikinapyörällä tai muotilla haluamasi muotoisia levyjä. Jaa loput juustosta taikinalevyjen päälle ja paista hetki 200 C uunissa. Leikkaa lehikäiset kahteen tai […]

26.06.2012 Antti Vahtera

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

100 g voitaikinaa

28-30 etanaa

2 salottisipulia

2 rkl persiljaa

2 dl kermaa

150 g Roquefort-juustoa

2 dl kanalientä

valko- ja mustapippuria myllystä

cayennepippuria

Valmistusohje

Paista silputtuja sipuleita ja etanoita kasarissa kunnes sipulit ovat läpikuultavia. Lisää kanaliemi, kerma ja persilja ja keitä hetki. Lisää lopuksi 100 g juustoa ja mausta kastike pippureilla.

Kaaviloi voitaikina 0,5 cm:n paksuiseksi levyksi. Ota taikinapyörällä tai muotilla haluamasi muotoisia levyjä. Jaa loput juustosta taikinalevyjen päälle ja paista hetki 200 C uunissa.

Leikkaa lehikäiset kahteen tai kolmeen osaan ja annostele etanat ja kastike lehikäisille.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Hernetila

Herneenvihreä kesä

Tammilehdon tila on maamme suurin tuoreherneen tuottaja. Viljely on muuttunut 40 vuodessa, mutta suomalaiset rakastavat herneitä enemmän kuin koskaan ennen.

Ukraina-ilmiö Lontoossa

Ukrainalaiset ravintolat hurmaavat Lontoossa

Mriya-ravintolassa Lontoossa pääsee maistelemaan artesaanituottajien ukrainalaisviinejä ja moderneja tulkintoja ukrainalaisesta ruoasta. Tarjolla on myös borssia ja muuta perinneruokaa.

Mainos - Sisältö jatkuu alla