viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Kuorrutettu perunamuhennos

26.06.2012 Antti Vahtera

Keitä kuoritut perunat kypsiksi ja kaada keitinvesi pois. Lisää voi ja survo perunat tasaisiksi. Lisää maitoa vähitellen ja sekoita muhennos samettisen tasaiseksi. Mausta pippurilla ja suolalla. Annostele muhennosta vuokasprayllä voideltuihin pieniin kahvikuppeihin vähän yli puoleenväliin. Sekoita smetana, sinappi, ruohosipuli, lime-mehu sekä mausteet ja lisää kuppeihin muhennoksen päälle. Kuorruta 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Tarjoile […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

4 jauhoista perunaa

1 dl maitoa

2 rkl voita

suolaa

mustapippuria

 

1 dl smetanaa

1 tl Dijon-sinappia

2 rkl silputtua ruohosipulia

1 rkl lime-sitruunan mehua

mustapippuria myllystä

suolaa

Valmistusohje

Keitä kuoritut perunat kypsiksi ja kaada keitinvesi pois. Lisää voi ja survo perunat tasaisiksi. Lisää maitoa vähitellen ja sekoita muhennos samettisen tasaiseksi. Mausta pippurilla ja suolalla.

Annostele muhennosta vuokasprayllä voideltuihin pieniin kahvikuppeihin vähän yli puoleenväliin. Sekoita smetana, sinappi, ruohosipuli, lime-mehu sekä mausteet ja lisää kuppeihin muhennoksen päälle. Kuorruta 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Tarjoile poronfileen kanssa.

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Juustoleipä

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Parsaleipä

time Created with Sketch.
1 h
Kasvisruoka

Lue lisää

Uunilihapullat ja unelma-cabernet

Kaupallinen yhteistyö

22.11.2024 Viinilehden toimitus

Kysyimme guruilta: ensi vuoden viinitrendit

19.11.2024 Teksti ja kuvat Wenla Wallin

Mikä beaujolais nouveau?

19.11.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä