viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Kasviskeitto

26.06.2012 Antti Vahtera

Pilko kasvikset. Kuullota sipuli kattilassa. Lisää porkkanat, selleri ja nauris. Lisää liemi ja keitä noin 10 minuuttia miedolla lämmöllä. Lisää perunat ja jatka keittämistä. Lisää viimeiseksi kesäkurpitsat ja herneet ja keitä vielä hetki. Mausta keitto. Tarjoile pistou-tahnan kanssa. Halutessasi voit lisätä keittoon erikseen kypsytettyjä makaroneja tai katkaistua spagettia. Pistou-tahna Silppua basilikanlehdet monitoimikoneessa. Lisää suola, mausteet, […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

2-3 rkl kasvislientä tai vettä

6 perunaa

5 porkkanaa

2 pientä kesäkurpitsaa

1 pieni selleri

1 pieni nauris

2 salottisipulia

1 rkl voita

herneitä

Pistou-tahna

30 keskikokoista basilikanlehteä

6 valkosipulinkynttä

100 g raastettua, tuoretta parmesaanijuustoa

1 dl oliiviöljyä

musta- ja valkopippuria myllystä

karkeaa suolaa

Valmistusohje

Pilko kasvikset. Kuullota sipuli kattilassa. Lisää porkkanat, selleri ja nauris. Lisää liemi ja keitä noin 10 minuuttia miedolla lämmöllä. Lisää perunat ja jatka keittämistä. Lisää viimeiseksi kesäkurpitsat ja herneet ja keitä vielä hetki. Mausta keitto. Tarjoile pistou-tahnan kanssa.

Halutessasi voit lisätä keittoon erikseen kypsytettyjä makaroneja tai katkaistua spagettia.

Pistou-tahna

Silppua basilikanlehdet monitoimikoneessa. Lisää suola, mausteet, valkosipulinkynnet, juusto ja sekoita hyvin. Lisää oliiviöljy juoksevana nauhana. Sekoita, kunnes tahna on tasaisen vihreää.

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Juustoleipä

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Parsaleipä

time Created with Sketch.
1 h
Kasvisruoka

Lue lisää

Uunilihapullat ja unelma-cabernet

Kaupallinen yhteistyö

22.11.2024 Viinilehden toimitus

Kysyimme guruilta: ensi vuoden viinitrendit

19.11.2024 Teksti ja kuvat Wenla Wallin

Mikä beaujolais nouveau?

19.11.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä