Pasta carbonara

Jos käytät possun kylkeä, leikkaa liha kuutioiksi. Jos käytät puolestaan pekonia, niin suikaloi se. Paista pannulla rapeaksi. Keitä spagetti ja valuta se hyvin. Sekoita pastaan keltuaiset, rapeat possunlihat. Mausta pippurilla ja tarkista suola. Raasta pinnalle runsaasti parmesan -juustoa.

26.06.2012 Antti Vahtera

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

500 g spagettia

300 g pekonia tai savukylkeä

4 kpl keltuaisia

mustapippuria myllystä

parmesan -juustoa

Valmistusohje

Jos käytät possun kylkeä, leikkaa liha kuutioiksi. Jos käytät puolestaan pekonia, niin suikaloi se. Paista pannulla rapeaksi.

Keitä spagetti ja valuta se hyvin. Sekoita pastaan keltuaiset, rapeat possunlihat. Mausta pippurilla ja tarkista suola. Raasta pinnalle runsaasti parmesan -juustoa.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla